Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicici
csendes tag
válasz
Evangelista #12008 üzenetére
Szia,
Sikerült azóta cserélni a procit ? Mert nekem egy i3-350M zakatol a gépemben, ez is ugyazaz a socket elvileg és én is az intel i7-640M-et néztem ki magamnak
Nekem is úgy tűnik, hogy elméletileg lehetne cserélni, gondoltam megkérdezlek mit tapasztaltál ha cserélted azóta
Toshiba SATELLITE C650-177-es notebookom van, 8 Gb RAM újítás történt vele azóta...ez a proci + ssd meghajtón gondolkodtam. De igazából az ssd dob nagyon sokat rajta, kaptam kölcsönbe tesztelni ssd-t egy hete kb és a padlón volt az államHol röhögtem, hol huhogtam, másik dimenzió lett a gép...
-
válasz
Evangelista #12008 üzenetére
A manualban azt írják, h i3/i5/i7-el volt szerelve gyárilag.
Notebookchecken találtam I7-640M-et, arra upgradelt valaki, azzal működik.Én nem vennék bele 35W-os TDP-nél nagyobb TDP osztályba tartozó processzort.
A négymagos prociknak amúgy is többfázisú tápellátó áramkör kell, ami ebben a gépben nem tudom meglehet-e. (Az I7-640M az meg 2 magos ugye.)
A gép hűtését valószínűleg 35W-hoz tervezték, nagyobb processzorral folymatosan ordítnaa a hűtő, és amúgy sem tudná lehűteni.Amit 1-es pontként írtál, az BGA tokozású processzor, olyat ne vegyél, azt forrasztani kell. PGA csatlakozóst nézz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest