Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, értem.
Hát én még életemben nem vettem szinte soha semmilyen hardvert ami új.
Javaslom a Hardveraprót neked is:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoria/notebook_ram/ddr3_ram/listaz.phpHa számla kell, van aki azt is ad a ramhoz.
És hát 4-5ezer egy 4gigás modul.
Azt írtad, mostanra jött össze a pénz, vagyis igenis számít mit mennyiért veszel meg, ezért gondoltam, h minél olcsóbban akarod megúszni.Egyébként ha 3GB-nál több ram lesz a gépben, akkor már nem lesz elég a 32bites oprendszer, vagyis ha ki akarod használni az 5GB ramot, akkor 64bitest kell feltenned, de ezt gondolom tudod.
-
-
-
Balázs1986
őstag
Többet fog bírni. Azt, hogy kétszer annyit, nem mondanám, főleg, hogy utángyártott (nem mindig annyi az annyi azoknál, telefon utángyártott kínai akksiknál legalábbis ez a tapasztalat).
De ha a mérete akkora, hogy akár 1-2cm-rel is ki fog lógni a gépből, akkor az biztató jel a kapacitásra nézve. -
Balázs1986
őstag
Ez a proci 1066-ot tud. Beszerelhetsz nagyobb frekvencián üzemelő RAM-ot, de azt is ennyivel fogja hajtani (feltéve, hogy az a RAM tud 1066MHz módban futni...ha nem, akkor boot sem lesz).
Ha pontosan egyszerre ment tönkre a RAM az akksival, az kicsit gyanús...mint ha kapott volna egy nagyobb áramlöketet. Mér(es)d le a töltőt szerintem, biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gigabyte alaplap topik
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged