Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, értem.
Hát én még életemben nem vettem szinte soha semmilyen hardvert ami új.
Javaslom a Hardveraprót neked is:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoria/notebook_ram/ddr3_ram/listaz.phpHa számla kell, van aki azt is ad a ramhoz.
És hát 4-5ezer egy 4gigás modul.
Azt írtad, mostanra jött össze a pénz, vagyis igenis számít mit mennyiért veszel meg, ezért gondoltam, h minél olcsóbban akarod megúszni.Egyébként ha 3GB-nál több ram lesz a gépben, akkor már nem lesz elég a 32bites oprendszer, vagyis ha ki akarod használni az 5GB ramot, akkor 64bitest kell feltenned, de ezt gondolom tudod.
-
-
-
Balázs1986
őstag
Többet fog bírni. Azt, hogy kétszer annyit, nem mondanám, főleg, hogy utángyártott (nem mindig annyi az annyi azoknál, telefon utángyártott kínai akksiknál legalábbis ez a tapasztalat).
De ha a mérete akkora, hogy akár 1-2cm-rel is ki fog lógni a gépből, akkor az biztató jel a kapacitásra nézve. -
Balázs1986
őstag
Ez a proci 1066-ot tud. Beszerelhetsz nagyobb frekvencián üzemelő RAM-ot, de azt is ennyivel fogja hajtani (feltéve, hogy az a RAM tud 1066MHz módban futni...ha nem, akkor boot sem lesz).
Ha pontosan egyszerre ment tönkre a RAM az akksival, az kicsit gyanús...mint ha kapott volna egy nagyobb áramlöketet. Mér(es)d le a töltőt szerintem, biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest