Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Keress hozzá service manual-t a biztonság kedvéért, de a legtöbb notebook-nál a vinyó könnyen hozzáférhető és cserélhető.
Ha van lementett rendszerpartíciód, akkor rá tudod ghost-olni az új vinyóra. Nekem az Acronis True Image nevű progi (trial változatban letölthető és használható 15 napig ingyen, Norton Ghost-nál megbízhatóbb) kiválóan elvégezte ezt a melót a múltban. Az új vinyót USB-s rack-ben rákötöttem a notira, elindítottam a True Image-t, megadtam, hogy mit, hova és hogyan ghost-oljon, kb. 45 perc alatt átrakta a régi vinyóm 60 GB-nyi adatát/rendszert stb.. Majd vinyót cseréltem a notiban és az újról pöccre beboot-olt ugyanúgy. Nem hiszem, hogy ha asztali gépről az oda lementett (vagy DVD-re kiírt, külső vinyóra kimentett) rendszerpartíciódat átghost-olod vele, az bonyolultabb volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx