- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
suszitibi #1200 üzenetére
Szia megkérdezhetem hol vetted,és mennyiért a processzort.
Nekem az a bajom hogy vettem egy Acer 5315ös és bár halk de azért pörög rendesen a ventillátor,ha internetezek akkor is.
Viszont csak internetezni szeretnék,nem akarok játszani.
Arra gondoltam veszek bele egy T2350-et hogy le tudjam venni a feszültséget és 900Mhz körül tudjam járatni,mivel nekem bőven elég.
Nem tudom mennyire jó ötlet illetve mit javasoltok egy 960-as laphoz milyen processzort vegyek amivel a leghalkabb eredmény tudom elérni.A választ előre is köszönöm
-
-
PuMbA
titán
válasz
suszitibi #1097 üzenetére
Nem az enyémben van ez a Core Duo,én is mostanában akarok cserélni,ezért írtam ide,de közben megtaláltam egy külföldi fórumban,hogy megy xpress 200 chipsettel a proci.
A Celeron M is 27wattot eszik,az a pár W szerintem nem számít,elbírja a gép.
A T2350 és a T2450 két magos processzor,tehát sokkal gyorsabb lenne,olyan progiknál amelyek kihasználják.T1500-as nem nagyon éri meg,kb a Celeron M teljesítményét nyújtja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest