Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
Persze, akkor az árvízre fogták, most meg leégett egy chip gyár, ami pl. az Nvidiának az egyik legnagyobb beszállítója. Az első pont jókor jött ( a forgalmazónak ), a második meg ki tudja....
én pont az áremelést követően vettem HDD, mert akkor adta be a kulcsot a régi.
-
-
Igen, a Sec. Essentialra gondoltam.
A Prefetch, Superfetch az nem a merevlemezt tekeri, a memóriával van összeköttetésben, szóval az nem lehet a bűnös.
A Dropbox esetleg? Az nem szinkronizál automatikusan?
(Vagy csak a felhőt szinkronizálja az asztali géppel, fordítva nem?)Meg a töredezettséget se értem annyira, a telepítés után az XP-t anno egyből kellett, mert szét volt töredezve, de a Win7 az alig van széttöredezve pár százaléknyit, szóval annyira nem lehetett vészes.
Feladatkezelőben a "Folyamatok" fülre gondoltam, (lent bepipálva, h minden felhasználót mutasson), majd a CPU alapján sorbarendezve, de mondjuk ha "System-et ír, akkor azzal nem sokra megyünk. :/
-
Impressa
őstag
Szia!
Az AVG lesz a ludas, ahogy Thunderzolee is írta. Minden vírusirtó lassítja a rendszerindulásokat. Én már nem használok ilyeneket, helyette van tűzfalam ( Comodo ). Az MSE az jobban van optimalizálva, hisz saját termék.
SSD-re váltás, megváltás, de előtte a probléma forrását kellene megszüntetned. Egy Ccleanert is feldobhatnál mellé. -
Feladatkezelő nem mutat semmit, h mi eszi ennyire?
Az indexelés ami tekeri eleinte, de miután befejeződik, elmúlik. Meg hát egy üres merevlemezen nem is nagyon van mit indexelni. :/
Vagy az AVG az nem fut véletlenül automatikusan a gép indulása után? Nem az tekeri a merevlemezt? Nem elég a win. saját vírusirtója?SSD igen, gyorsít rajta rengeteget, még régi gépeken is.
De hát ugye egyszerűbb lenne, ha megszűnne a kényszerű merevlemez használat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CYBORG 15 A13V
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest