Új hozzászólás Aktív témák
-
A dual channel működik, mint már írtam, különböző méretű modulokkal is.
Ha DDR3-ast támogat, akkor hihetünk az adatlapoknak, amik DDR3 mellett a támogatott mennyiséget 8GB-ban határozták meg.Esetleg ha lakóhelyedhez közel tudsz találni, akkor az eladóval megbeszéled, h mielőtt kifizeted, belepróbálnád a gépbe, és csak akkor veszed meg, ha viszi a géped.
Mondjuk ez Pesten könnyen megy (neked nincs kitöltve az adatlapodon, h hol laksz).Azt azért tudod, ugye, h 4GB ramhoz, ill. az felett már 64bites oprendszert kell használnod.
Szerintem jóval olcsóbban megúszod, ha nem új termékeket vásárolsz.
A használtnak sincs semmi baja.
Merevlemeznél a HD Sentinel képre kell figyelni, azon látszik az élettartam, ill. az esetleges szektorhibák. Az aprók közt garanciálisakat is lehet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest