- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attila199207 #7043 üzenetére
A benne levő videokártya nem cserélhető, integrált.
Tenken leírta mit lehet csinálni vele, de őszintén szólva ez nem egy általános eljárás, én is csak kikerekedett szemekkel olvastam..
Azt meg sem említem, h a garancia is ugrana miatta.
Ha kevés a gép video teljesítménye, add el, és vegyél egy olyat, amiben erősebb a videokártya, vagy cserélhető, MXM-es van benne.
Esetleg mielőtt megvetted, utána kellett volna nézned a video-teljesítménynek. -
Tenken
őstag
válasz
attila199207 #7043 üzenetére
Hát, nem lesz könnyű de elvileg nem lehetetlen.
A gpu chip maga ugyan az. Ott csupán maximum az órajelen kell majd állítanod, hogy ref 635-t kapj.
A gddr5 a nehezebb eset. Ilyet többnyire csak konténeres tételben lehet venni, de próbáld meg alibaba-n hátha szerencséd lesz és küld pár darab termék mintát az egyik gyártó. Ha ez megvan akkor már csak egy elektroműszerész kell aki leszedi és felforrasztja a régi helyére az alaplapon az új memória chipeket.
Egy ilyen szakember napi bére pár száz euro, de lehet tudsz alkudni vele.Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest