Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyOsb
aktív tag
Szia!
Nekem is ilyen problémám volt, hogy mivel tisztítsam ki a billentyűzetet.
Az autókba való ablakmosó folyadékot ajánlották másik szervizes fórumban.
Persze ami alkohol tartalmú, minél nagyobb százalékban van benne annál jobb.
Én a sima tescosat vettem 5 litert 300 forintért. Egy konyhai tepsi sütőbe raktam bele és annyit öntöttem rá, h elfedje teljesen. Áztattam 3 órát kábé meg kicsit meg is fürdettem.
Utána kiveszed, kirakod bárhova száradni és vissza a gépbe kipróbálni. Jó, mert hamar el párolog az alkohol is róla, szóval hamar szárad de figyelj, nehogy nedves legyen még mikor beteszed.Nekem sikerült pezsgőt kitisztítani belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Utána kiveszed, kirakod bárhova száradni és vissza a gépbe kipróbálni. Jó, mert hamar el párolog az alkohol is róla, szóval hamar szárad de figyelj, nehogy nedves legyen még mikor beteszed.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx