- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Létezik 4GB-os DDR2 so-dimm is, de akárcsak a desktop verziók, ezek is "high-density" ramok, nagyon kevés lapban - desktop esetén többnyire nemintelchipsetes lapok eszik csak meg.
-
vakablak93
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia, köszi az infót
, még várok az alkatrészekre, hátlapot már találtam bontottat de a szértbarmolt venti helyére amit rendeltem még 2 hét mire megjön, rendben akkor veszek bele egy SSD-t is. 
Igen láttam a ram beteg áron van, arról hamar letettem. Majd megkenem valami komolyabb pasztával, van itthon a saját gamer laposom miatt komoly anyag. Szóval a hűtéssel nem lesz gond szerintem.
A Clevo P751 már megtanított a paszta fontosságára
Lesz meló vele rendesen, komolyan remélem hogy a tulaj elégedett lesz vele, mert egy kínlódás a 13 évi ganéval együtt szétkapni.... A fickó egy nyamvadt zsebivel peckelte ki a HDD-t is hogy benne maradjon

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, még várok az alkatrészekre, hátlapot már találtam bontottat de a szértbarmolt venti helyére amit rendeltem még 2 hét mire megjön, rendben akkor veszek bele egy SSD-t is.

Pyttawrx