Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s.s.j.goku #15177 üzenetére
Szia, tökéletesen bele fog menni, van neki hely, Én viszont lehet 500-ast tennék bele és a hdd-t kukáznám
, de ez csak szubjektív vélemény.
-
válasz
Thunderzolee #15146 üzenetére
Tapasztalataim alapján a proci elég lenne már, több hasonló gépet ?"tuningoltam"?, tettem használhatóvá ilyen procival és 3gb rammal, plusz ssd-vel, csak ott a sata2 megvolt. Azzal ugy elég sikamlós volt abuli, persze nem volt kihasználva, higy a proci eléggé lehuzta, de nem volt akadás a hdd-hez képest előrelépés volt.
Természetesen, abban igazad lehet hogy a hdd-re írták a sata 150-et
-
válasz
Thunderzolee #15144 üzenetére
Ne csináld már erre költeni?? Ne ringassuk már…
Max ssd , amivel elérünk vmit a többi csak pénzkidobásA sata-1, pedig innen: [link] -
válasz
titanium_100 #15141 üzenetére
Attól még így is gyorsabb lesz, illetve az ssd bármikor felhasználhaató másik gépbe is, csak csodát nem kell várni, ezért írtam pl wd greent, vagy a milyen ssd-t vegyek topikban nézd meg a belépőeket, hogy miket ajánlunk, és azok közül válassz bátran: [link]
-
válasz
titanium_100 #15129 üzenetére
Szia,
Szerintem +2gb ram, plusz ssd-vel még jó lesz a 8gb feleslges teljesen, plusz nem is gazdaságos, ahogy írták is, plusz ezt megnézve csak 4gb-ig támogat: [link]
Szvsz, dobj bele egy ssd-t a ramot meg utána döntsd el. Illetve ne felejtsük el azt sem, hogy ez egy sata 1 interfésszel rendelkezik, azaz Az aktuális kódolatlan átviteli sebesség 1,2 Gbit/s vagy 150 MB/s. Tényleges működés közben a SATA/150 és a PATA/133 különbsége alig észrevehető. Tehát elég egy wd green ssd is.
Hiába cserélsz procit, vagy bármit is ez a sata csati lehúz mindent, így sikamlósabb lesz minden, de gyorsabb nem -
válasz
MaxxDamage #15086 üzenetére
Te a jövőbe látsz.... 😂
gondolom 02.03 lesz az. De igen az roppant gyors volt, gratula.
-
-
-
válasz
Remekelek28 #15052 üzenetére
Szia. gyere át a milyen ssd-t vegyek topikba, olvasd el az összefoglalót, ha lesz még utána is kérdésed, akkor írj ott, segítünk
-
Sziasztok!
Van nálam egy 320-15IKB (Type 81BG, 81BT) Laptop (ideapad) - Type 81BG noti, az integrált ramra dob hibát 2 memtest is, szinte azonnal, és gép is ennek megfelelően működik. Ki tudom valahogy iktatni, hogy csak azt a ramot használja, ami a foglalatban van, vagy ez esélytelen. Valaki küldött egy linket: [link] , hogy csináljam meg de nem vagyok meggyőződve, hogy ez segíthet.
Szerintem a ram ic-k cseréje lesz a megoldás. Szerintetek? Esetleg valami ötlet, az integrált ramok kiktatására/letiltására? -
válasz
Kowi84 #15021 üzenetére
Szia, ezzel nem kérdeztél semmit.
Mármint így ugyanaz a kettő, de van olyan 2032, amin van még kábel.. Amit kérdeztél arra az a válasz, hogy egyenlő igen.
Viszont mérjél rá, ha kb 2,8 vagy ez alatti az érték, akkor cseréld, de megvan a 3V vagy picit több, akkor felesleges. Most nyilván nem nagy összeg, de tényleg akkor felesleges -
válasz
Tamas1982.1 #14975 üzenetére
Szia. Elvileg igen tökéletes hozzá, nagyon max visszaküldöd, de menni kell vele.
Néh aigen előfordulhat inkompatibilitás, de ritka
-
válasz
Tamas1982.1 #14973 üzenetére
Ugy tudom van 2 slot, akkor 1 4gb ddr4 2400mhz kell bele
-
válasz
Tamas1982.1 #14971 üzenetére
Szia. Olyan régi csak nem lehet, mikor ddr4-es ramról beszélünk.
Ez egy 4gb ddr4-es ram 2400MHz-s, elvileg bármilyen jó bele amiknek ez a paramétere, de néha előfordul, hogy nem megy, rtikán, de van.
Jó lenne ha linkelnéd a géped, mert akkor pontosan meg is lehet nézni, hogy meddig bővíthető stb
Meg jó lenne pontosabb konfig is. -
válasz
Thunderzolee #14956 üzenetére
Hát 2020.04. havi frissítést látok.
Már megérte linkelni akkor. -
válasz
elod22 #14953 üzenetére
Intensot ne! Csavart egy szervizbe kérj.
wd blue 3d m.2 abba van mar dram cache. Az intensoba nincs, meg gagyi, és bizonytalan eredetű vezérlőkkel jön. Ami még kerülendő, az az A400 kingston, tudom az 2,5”
ha ssd vasarlassal van kérdésed, akkor gyere ide, segítünk:
[link] -
válasz
Tav-Csoves #14928 üzenetére
Szia. Szerintem beázott a bill csatija. Szedd szét húz ki hagyd száradni a csatit, töröld át a szalagkábelt száraz papírtörlővel, majd ha úgy látod, hogy a csatinál is szárazz, picit fujkáld is meg, akkor rakd össze, ha megy akkor szerencséd volt.
Rendszervisszaállítás kr volt, ez hardveres gond nm szoftveres -
válasz
Predator2 #14883 üzenetére
Szia. Az még talán fontos lehet, hogy mire lenne használva. Ezek ugye U szériás cpu-k, ezért nagy teljesítményt ne várj. De imvel valószínűleg vékony a noti is, így terhelésnél 80°C körül is mozoghat ez még jó is.
Én egy Intel Core i5-10210U CPU @ 1.60GHz cpuval szerelt notival dolgozom, egésznap megy, 10-15 chrome ablak, meg irodai jellegű tevékenységek, Átlagban 48-55°C közt mozgok, ha pl online konferenciám van, akkor azért 65-70-80°C-ra is felkúszik. (Én cseréltem azonnal a gyári pasztát) -
válasz
ricsi99 #14853 üzenetére
Ezt cáfolom. Sajnos jártam úgy, hogy leteszteltem a ramot, több gépbe több memtesttel is és mégis fagyogatot a noti, majd kicseréltem a tesztelt és hibátlannak minősített ramot, azóta nincs gond. 2 gépet is fagyasztott, legalább 8-10 óra memtest volt/noti, hibátlanul. De én sem használok mást tesztre, csak azért írtam le mert már futottam bele 1-2x ilyenbe a szervizeim során.
-
-
Fogalmam sincs, de torrentre is felesleges, hisz ha nem adják annyival, mint ami neked van, akkor......
-
-
Én mondjuk egy ssd-t tennék bele ehelyett a hibrid eszköz helyett, pl wd blue 3d nand 250gb, vagy ha kevés akkor 500gb, ennek a hdd-nek meg vennék egy usb házat külső tárnak, vagy egy optocalbay-be tenném az odd helyére, még így is gyorsabb lenne, de persze játékra nem lesz alkalmas, de legalább normális sebességű lenne.
-
Szia.
Ahogy írták is U proci, azaz forrasztott. A másik meg ez nem játékra való szintén az U miatt, mivel ennek alacsony a fogyasztása, az akksi idő növelése miatt, így terhelni sem lehet.Processzor jelölések:
M- mobil (cserélhető notebook)
QM- négymagos mobil i7 (ez is cserélhető)
U-alacsony fogyasztású (alaplapra forrasztott).
Van még a két leghírhedtebb jelölés
Nxxxx - avagy neveddmeg
(amd) E - ezlassúAz ssd-vel és plusz rammal, érhetsz el gyorsulást, de akkor sem lesz alkalmas játékra, a wow-nak meg az ajánlott gépigénye is más.
-
válasz
cucumber87 #14660 üzenetére
Újat szerintem 240gb, de persze ha kevés akkor nagyobbat.
Pl wd blue 3d nand, crucial mx500, ezek jól bevált, és megbízhatóak, vagy ha olcsóbbat akarsz, akkor pny cs900, wd green például, nyilván a méretet azt ti döntitek el -
válasz
cucumber87 #14658 üzenetére
Akkor az ssd-vel szárnyalni fog
-
válasz
cucumber87 #14656 üzenetére
Szia. Mindenképp gyorsít az ssd, de pl nem árt ha van két memória modul benne a dual channel miatt. Mi a pontos paramétere?
Ez alapján te is meg tudod csinálni:
[link]
Vegyél egy mx-4 pasztát és elég is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Linux Mint
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest