Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Én ugyan nem cseréltem, és csak néhány napja van meg a gépem (tehát összehasonlítási alapom sincs igazán), de a Seagate 100 GB-os 7200-asát (ST910021AS) alapjáraton egész hangosnak érzem - nagyjából olyan a hangja, mintha a ventilátor járna alacsony fordulatszámon. A seekelés viszont furcsa mód teljesen halk, mintha csak egy karóra tompa ketyegése lenne.
Terhelés nélkül most 34 fokos a SMART szerint, de tegnap töredezettségmentesítéskor sem láttam 40 fölé menni. Nem tudom, hogy ez milyen eredménynek számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest