Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
cherockee
üzenetére
Én hiszek a ''nem lehet''-ben...
Kapcs. rajzok nuku, macerás smd alkatrészek, szarul kezelhető sokrétegű nyák...
Mennyire komplex?
Nagyon...teljesen szét kell szedni a notit...
Még ha van kézikönyv, akkor is befigyelhet egy-két elpattant rögzítés, burkolatrepedés...
Céges szinten csak alkatrésznek éri meg...
Tegyük fel, 50-ért megveszem...50-60 körül az alaplap...elcseszek vele egy napot...
Max. 150-ért mehet el...és még némi garit is kell rá vállalnom, különben a kutya nem veszi meg...
Ráadásul mi van ha a kukacos vevő számlát is akar...?
Akkor ÁFA minusz, adó mínusz...kb. egy 20-as marad rajta...meg a garis rizikó...meg a könyvelő pofázása: hogy adtam el olyasmit, amit meg sem vettem...mert a kolléga gondolom nem számlaképes...
Az alkatrész viszont jó...javítási számlán nem fontos anyagnak is lenni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szal normális cégnek nem éri meg...persze az ilyenek vannak kisebbségben...
Ha enyém lenne a noti, megjavíttatnám...én akkor szoktam lemondani vmiről, ha a javíttatás annyiba kerül mint a cucc piaci értéke...
Mert ha kell neki egy noti, akkor vagy megcsináltatja ezt 70-80-ért, vagy eladja a roncsot 50-ért és vesz egy másikat 150-200 körül...tehát 100-150-et kell kiadnia...melyik is a kellemetlenebb...?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx