- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Pasztázás előtt 98-ig ment fel, 6600rpm-et írt a ventire azt hiszem, nem throttlingolt a proci. Viszont így böngészés közben is néha neki állt pörögni rendesen a venti, illetve egy sima youtube videó közben is. A paszta úgy volt rárakva, hogy csoda nem folyt szét az alaplapon, nagyon sok volt.
Pasztázás után csak komolyabb terhelés alatt fúj, viszont a teszt már 105 fokot is ír, illetve throttlinggol rendesen...nem tudom hova tenni ezt. Egy másik fórumon azt írták, hogy lehet a hőérzékelő meghalt benne. Nem tudom, nem tesztelgetem folyton, lényeg már azért csöndesebb, csak játék közben pl tényleg tud süvíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest