- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
strong333 #13346 üzenetére
HM77 chipset.
Ez a harmadik generációs Core i sorozatot viszi. Ezek azok:
wikipedia.org/wiki/Ivy_Bridge_(microarchitecture)#Mobile_processorsA kézikönyve szerint ezekkel szerelték, ezek biztosan mennek benne:
https://www.acer-shop.sk/download/118-aspire-v3-571g.pdfHát ezek között van néhány második generációs is.
Nem tudom, h a második generáció összes processzorát vinné-e, vagy csak azokat a cpu-mikrokódokat rakták bele, amikkel szerelték is.
És azt se tudom, h a 45W-os processzorokat is vinné-e a géped, vagy csak a 35W-os TDP-jű processzorokkal megy.A négymagos processzorokhoz többfázisú tápellátó áramkör kell, illetve a négymagos processzorok nem 35, hanem 45W-os TDP-jűek ebből a generációból még, amikhez erőteljesebb hűtés is kell. Most vagy az van, h kétféle alaplappal, és hűtéssel szerelték a gépet, vagy egyfélével, és a tiéd is simán viszi a 45W-os négymagos processzorokat.
De szerintem elég bele egy i5-ös is, azoknak is magasabb már az órajelük.Nem tudom SSD van-e a gépedben, de az még ami megdobná a sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged