- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
SKyN3T_54 #1118 üzenetére
Mintha ehhez hasonló tartalmú hozzászólást ma már láttam volna vhol...
Jótanács: nem szükséges megismételgetni a post-odat, akkor sem ha úgy érzed, nem kaptál rá választ...De csak most, csak neked, bővebben:
ha rendelek bele 2x1gb ddr2 667-es ramot akkor azok hiba mentesen fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
Igen.
Vagy nem. De ez biztos.
Neked is csak azt tudom javasolni mint már többeknek előtted: olvasd el az első hozzászólás idevonatkozó részét.nem tudom ennek a ddr2-nél mekkore jelentősége van.. a mostani 512-eshez képest jelentős gyorsulást szeretnék!
Abszolute nincs köze ahhoz hogy DDR2 vagy sem...
Az 533/667MHz-et egyáltalán nem fogod látni/érezni...lehet hogy nem is fog 667MHz-en menni, csak 533-on.
A single channel/dual channel váltás miatt gyorsulni fog a rendszered: alkalmazástól függően 0-30% között.
Hacsak nem használ a rendszered jelenleg folyamatosan több mint 512MB RAM-ot, a 1.5GB-os növekedés nem fog érezhető gyorsulást okozni. Esetleg több betöltött program simábban fog együttfutni ill. gyorsabb lesz az átváltás közöttük.
Amiért hasznos lehet: a több memória miatt kevesebb virtuális memóriát fog használni és/vagy ritkábban...a vinyó kevesebbet fog dolgozni, nőni fog az akkumulátoros üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged