Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
SKyN3T_54 #1118 üzenetére
Mintha ehhez hasonló tartalmú hozzászólást ma már láttam volna vhol...
Jótanács: nem szükséges megismételgetni a post-odat, akkor sem ha úgy érzed, nem kaptál rá választ...De csak most, csak neked, bővebben:
ha rendelek bele 2x1gb ddr2 667-es ramot akkor azok hiba mentesen fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
Igen.
Vagy nem. De ez biztos.
Neked is csak azt tudom javasolni mint már többeknek előtted: olvasd el az első hozzászólás idevonatkozó részét.nem tudom ennek a ddr2-nél mekkore jelentősége van.. a mostani 512-eshez képest jelentős gyorsulást szeretnék!
Abszolute nincs köze ahhoz hogy DDR2 vagy sem...
Az 533/667MHz-et egyáltalán nem fogod látni/érezni...lehet hogy nem is fog 667MHz-en menni, csak 533-on.
A single channel/dual channel váltás miatt gyorsulni fog a rendszered: alkalmazástól függően 0-30% között.
Hacsak nem használ a rendszered jelenleg folyamatosan több mint 512MB RAM-ot, a 1.5GB-os növekedés nem fog érezhető gyorsulást okozni. Esetleg több betöltött program simábban fog együttfutni ill. gyorsabb lesz az átváltás közöttük.
Amiért hasznos lehet: a több memória miatt kevesebb virtuális memóriát fog használni és/vagy ritkábban...a vinyó kevesebbet fog dolgozni, nőni fog az akkumulátoros üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest