Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slajos2
csendes tag
Hello! Lenovo ideapad g580 notebook-omban jelenleg pentium b960 cpu van Sandy Bridge, HM76 foglalat (?).
Az lenne kérdésem, hogy milyen processzor menne bele elvileg? Illetve ha van több lehetőség is, mit lenne érdemes beletenni egy nvidia gt635 2gb videókártya mellé, hogy nagyjából egy szinten legyenek. Tudom, hogy a video nem egy világbajnok, de amennyire tudom a jelenlegi processzorom valami butított i3, aminél elvileg a leggyengébb i3 is jobb.
Lehetséges processzorokat innen néztem: http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Pentium_Dual-Core_Mobile/2020M.html
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest