- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Aktív témák
-
Witlok
tag
Erről jut eszembe, hogy láttem egyszer PCMCIA kártyahelyree rakható hűtőt notebook-okhoz azthiszem a conrad oldalán. Úgy rémlik egy olyan axiális ventillátor volt benne mint amilyeneket a slothelyre szerelhető kártyahűtőkben alkalmaznak.
Szóval ha nem elég jó a heatpipe akkor be lehet neki segíteni egy ilyen hűtőkártyával :) -
HEBI
senior tag
Ma megvizsgáltam a notebookom hűtését. Kicsit durva.
Alapban a proci (1.6 nortwood) 32 C, az alaplap meg 33 C. Elindítottam a Sandra burnin testet, a proci felment 45-46 fokig, azért irok kettőt, mert amikor 46 fok lett akkor beindult a venti és visszaküldte 45re. Az alaplap meg 39C-ra. Miután vége lett a tesztnek, a 2 azaz kettő perc alatt visszaállt az eredeti állapot.
Valami heatpipeos hűtés van benne állítólag, egyszer megnéznék egy ilyet szétszedve.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest