Aktív témák
-
Witlok
tag
Erről jut eszembe, hogy láttem egyszer PCMCIA kártyahelyree rakható hűtőt notebook-okhoz azthiszem a conrad oldalán. Úgy rémlik egy olyan axiális ventillátor volt benne mint amilyeneket a slothelyre szerelhető kártyahűtőkben alkalmaznak.
Szóval ha nem elég jó a heatpipe akkor be lehet neki segíteni egy ilyen hűtőkártyával :) -
HEBI
senior tag
Ma megvizsgáltam a notebookom hűtését. Kicsit durva.
Alapban a proci (1.6 nortwood) 32 C, az alaplap meg 33 C. Elindítottam a Sandra burnin testet, a proci felment 45-46 fokig, azért irok kettőt, mert amikor 46 fok lett akkor beindult a venti és visszaküldte 45re. Az alaplap meg 39C-ra. Miután vége lett a tesztnek, a 2 azaz kettő perc alatt visszaállt az eredeti állapot.
Valami heatpipeos hűtés van benne állítólag, egyszer megnéznék egy ilyet szétszedve.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi