Aktív témák
-
Witlok
tag
Erről jut eszembe, hogy láttem egyszer PCMCIA kártyahelyree rakható hűtőt notebook-okhoz azthiszem a conrad oldalán. Úgy rémlik egy olyan axiális ventillátor volt benne mint amilyeneket a slothelyre szerelhető kártyahűtőkben alkalmaznak.
Szóval ha nem elég jó a heatpipe akkor be lehet neki segíteni egy ilyen hűtőkártyával :) -
HEBI
senior tag
Ma megvizsgáltam a notebookom hűtését. Kicsit durva.
Alapban a proci (1.6 nortwood) 32 C, az alaplap meg 33 C. Elindítottam a Sandra burnin testet, a proci felment 45-46 fokig, azért irok kettőt, mert amikor 46 fok lett akkor beindult a venti és visszaküldte 45re. Az alaplap meg 39C-ra. Miután vége lett a tesztnek, a 2 azaz kettő perc alatt visszaállt az eredeti állapot.
Valami heatpipeos hűtés van benne állítólag, egyszer megnéznék egy ilyet szétszedve.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs