- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gosor
csendes újonc
válasz
tserrof77 #18010 üzenetére
Köszi tserrof
megpróbáltam kihuztam és csak simán az alaplapot Usb board nelkul és ugyan ugyan az a reakció a régi usb boardal is ugyan az.
De megprobaltam a donor gépből az alap lapot csak magában usb boardnélkül ugyan az a reakció
ha töltő rá dug azonnal pislog ha hosszú gombnyomás akor bekapcsol de se kép semmi.Nem értem
mit ronthattam el? -
Gosor
csendes újonc
Haliho Sziasztok.
sos-sos-sos kèrem szèpen segítség
Van egy jò nagy gondom.
Ma èrkezett meg a laptopom tükörkèpe egy AsusX52J
csak a procija i5 nem i3 mint az enyéméAzert vettem mert az enyèmen a müanyag tönkre ment.
Ès elkezdtem lassan szètszedni mert a vett notebooknak valmi balya van nemtudom mi mert kèp sem jeleneik meg bekapcsoláskor.Elkezdtem a vett notebookbòl az alkatreszeket az èn notebookomba pròbàlgatni.
Rammal müködött ès a CPU val is müködött.
kipróbáltam a képernyőt avval is működött.Gondoltam hát jólvan ha megyen akkor kicserelem ami nem kell es szetszedtem darabokra, hogy át tegyem az én régi alap lapomat az új vázba. Át raktam mindent csak kivétel amit az ujból a vázban hagytam ez prdig a Usb, hdmi, fülhalgató port mert külön csatlakozik rá az alap lapra es az enyem meg hibás volt.
össze raktam és nem indul
az a fura, hogy ha rá dugom a töltőt automatikusan kigyullad a töltés és a led lámpa világít azon a gombon ahol elkell indítani a notebookot.
ha tovább nyomva tartom akkor elindul a proci hűtő és nagy teljesítmennyel hűt.
mit tegyek sos sosDolgoznom kellene es nincs notebookom
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest