Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyszegi
tag
Sziasztok!
Unokatesóm megkért, hogy rakjam újra a Samsung laptopját (pontos típust most hirtelen nem tudok) amit már többször megtettem viszont a mostani alkalommal olyanba ütköztem amivel még nem találkoztam. Amikor a biosba akarok lépni, hogy átállítsam a bootolási prioritást azt írja ki, hogy "enter possword" miközben a gépre semmilyen jelszó nem lett megadva telepítéskor biosos jelszó meg főleg nem. Dugig van a gép vírusokkal elképzelhető hogy az okozza?
Érdeklődnék, hogy találkozott-e már valaki ilyen problémával és ha igen milyen megoldás van rá a gép darabokra szedése nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest