Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
Asycid #13371 üzenetére
Ehhez a laposhoz csak egy drivert lehet leszedni az Asus oldaláról, szóval gondolom ez a tökéletes hozzá. De nem azt használom mert teljesen megbolondul tőle a gép. Net első bekapcsoláskor elmegy, nehezen akar váltani a hangeszközök között, szóval teljes káosz.
De lehet hogy teszek vele még egy próbát, hátha.
Ha nem, akkor lehet hogy az első verzió lesz az esélyes. -
edari
őstag
Sziasztok.
Nem tudom jó topicba írok-e, de remélem tudtok segíteni.
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy vettem egy Asus N551-et, aminek csak kombinált jack dugója van.
Konkrétan így néz ki:Nekem viszont olyan fülesem van, aminek külön van a mic és ear kábele, így értelem szerűen nem tudom használni.
Na de vettem egy ilyen kábelt:Ez egyesíti a hang és mikrofont egy jackbe, elvileg ezzel jónak kéne lennie. De nem. A hang az jó, az kijön, de mikrofont nem is érzi a gép, csak a saját beépítettjét érzékeli.
Erre tud valaki valmit mondani?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest