- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz
lazagirl #1196 üzenetére
Szia!
Windows XP esetén:
"Sajátgép" -> "Vezérlőpult" ->ha kék a háttér, akkor -> "Dátum-, idő-, nyelvi és területi beállítások" -> "Területi és nyelvi beállítások" -> "Nyelvek" fül -> "Szövegbeviteli nyelvek és..." Részletek gomb -> "Alapértelmezett szövegbeviteli nyelv" értelemszerűen kiválasztani!
ha fehér a háttér, akkor -> "Területi és nyelvi beállítások" -> "Nyelvek" fül -> "Szövegbeviteli nyelvek és..." Részletek gomb -> "Alapértelmezett szövegbeviteli nyelv" értelemszerűen kiválasztani!
-
masterful87
senior tag
válasz
masterful87 #1181 üzenetére
Rossz helyen tettem fel a kérdésemet, vagy még senkinek nem kellett csatlakozót cseréltetnie a notebookján?
Fel
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2 és fél éves Fu-Si laposom, és meghalt a betáp csatlakozója!
Alaposan utánajártunk, és az adapter jó, minden okés, mindenképpen szakadt a dugó belseje, kontakt hibás...
Eddig nagyon csúnyán alápolcolva, feszítve töltött, de érintkezés keresés címszó alatti rángatás után már nem bírom töltésre bírni! Ez már a szervízbe vitel előtt történt közvetlenül!Tehát most szervízt keresek. Megfizethetőt!
Ma voltam a Gradon Kft-nél, a lényeg, hogy ez náluk 22k!
Tőlük tudom, hogy speciális dugóra van szükségem, olyanra ami nem a nyákon ül, hanem a nyákba van süllyesztve, ez 2-3 ezer Ft.Van még pár szervíz a listámon, de elsősorban a Ti véleményeteket szeretném kikérni, mint említettem legyen megfizethető, és az se baj ha nem kontárok!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest