- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
omarion23
tag
Üdv!
Adott egy asus k53sc laptop.
szétszedtem a laptopot, mert ma egy új töltőcsatlakozót kapott.Összeraktam, veszi a töltést, meg minden, de a ventillátor felpörög, leáll, felpörög leáll, ezt ilyen 1 másodperces időközönként váltakozva teszi. Bekapcsolt a gép, ment egy 5 percet és újraindult.
Mi lehet ennek az oka?
Azóta a memória modulokat kicseréltem, plusz a biosban is reseteltem egyet..de ugyan az.
Betölt a windows, vártam 3-4 percet, néztem hőfokot..50körül volt. És kikapcsoltam. -
omarion23
tag
válasz
#34322688 #11885 üzenetére
Nem terheli le valami a processzorod?
Nézd meg a feladatkezelőben, hogy mi hány %-on használja a processzort.Egy laptoppal én is így jártam, a rendszermegszakítások kb 60-70%-ban terhelte folyamatosan a processzort, és iszonyatosan melegedett. Aztán miután azt kiküszöböltem, azóta mindig langyos a gép
-
omarion23
tag
Sziasztok!
Van egy HP NW9440 gépem, eddig tudtam, hogy vga baja volt. Legalábbis a mai napig azt hitttem.
Ugyebár ott kezdődött, hogy hozzámkerült ment sokáig, aztán olyat csinált, hogy elkezdett csíkozni.
Letöröltem a driverét, és ilyen gyengített módban működött tovább, 1920x1200as felbontás helyett a max csak 1600x1200 volt asszem. Meg ilyen 16bites színárnyalat, vagy nem is tudom.Ezzel ment egy darabig. Később meg már nem adott képet. Csak ha ment egy darabig, újraindítottuk, utána bejött rendesen. Már akkor próbáltam külső monitoron, de semmi. Csíkozott. Ha feltettem a drivert, csíkozott.
Odaadtam öcsémnek, mert neki jó volt így is. Használta kb 2 hónapot. És két hete már semmi nem jött be rajta, akármeddig ment. Szétszedtem, és láttam volt olyan kedves, hogy nem takarította, így a hűtőbordák között szépen megtelepedett a kosz. Kitakarítottam, de nem segített neki.Ebayről rendeltem egy ugyan olyan vga-t mint ami eddig volt benne (nvidia quadro fx1500m), megjött, kicseréltem, paszta, minden. De semmi, ugyan úgy bekapcsolom, felvilágít a kijelző, de képet nem mutat, csak világít, mint eddig. Rádugtuk egy monitorra, ott fekete fehér képet adott, meg össze vissza volt mosódva. De nem olyan, mint a régi kártyával volt.
Most kicsit tanácstalanul állok, mert elvileg a videókártya működik
.
Nem lehet, hogy valahol az alaplapon van a hiba? Vagy esetleg a kijelző lenne rossz?(amit kizártnak tartok)
remélem tudtok segíteni! Szerviz még nem látta.Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged