Új hozzászólás Aktív témák
-
asdddsa
tag
Köszi az infót! Majd megpróbálok egy Win7-et felrakni és a gyári drivereket, hátha úgy működésre tudnám bírni. Biztos van olyan mikor segít az erősebb VGA. Bár igazából ritkán van használva, mert telefonról megoldanak nagyjából mindent, de ha kicsit gördülékenyebb lenne a rendszer nem lenne gond. Egy SSD-t meg 8GB ramot már kapott régebben. Lehet egy ~11 éves laptoptól nem kell többet várnom.
-
asdddsa
tag
Sziasztok!
Van egy régi Asus K53BY-SX119D laptop amit szüleim használnak. A probléma az lenne, hogy szerintem nem vált át az erősebb VGA-ra. Régen emlékszem hogy az AMD Catalyst szoftver kihozta mind a 2 VGA-t, de most nem és így én se tudok választani meg a rendszer se vált magától. Bár érdekes mert HD6310 és HD7400M-et lát, de közbe HD 6470M lenne benne elvileg. Akad a youtube FHD-ban, pedig fénykorában még az Underground 2 is ment rajta. Mondták egyszer a szülők hogy bevillant a kép és azóta lassú. Lehet megadta magát az erősebb kártya benne? -
asdddsa
tag
válasz
Trumpek #10844 üzenetére
Helló!
A gyárival meg a legfrissebbel se tudok átváltani. Illetve tegnap valahogy egyszer elvileg átváltott, mert kihozta hogy "most átvált...", de akkor is azt írta hogy az energiatakarékost használom, teljesítménybe meg nem vettem észre semmit se(ugyan úgy akadtak a yt. videók) -
asdddsa
tag
válasz
mobileman #10841 üzenetére
Hogyan tudnám kideríteni? Kiírni kiírja hogy átvált, de teljesítménybe nem igazán veszem észre, meg régen villant olyankor egyet a kép.
Bios a legfrissebb van rajta, sajnos már egy ideje ilyen de nem tudom, mióta, mert még csak most kezdett annyira idegesíteni hogy utána járjak. -
asdddsa
tag
Üdv!
Van egy ASUS K53BY-SX119D laptopom. Az vele a problémám, hogy akárhogy próbálkozok nem kapcsolja be a HD6470-et, mindig az APU megy. Képes teljesítmény üzemmódban 480p-s yt. videó lejátszása közben akadni, eddig a Win-re gondoltam, de már újra raktam, gyári driverekkel és a legfrissebbekkel, de így se kapcsolja be, csak a CPU órajelét állítgatja.
Valami tipp esetleg? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest