- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdddsa
tag
Köszi az infót! Majd megpróbálok egy Win7-et felrakni és a gyári drivereket, hátha úgy működésre tudnám bírni. Biztos van olyan mikor segít az erősebb VGA. Bár igazából ritkán van használva, mert telefonról megoldanak nagyjából mindent, de ha kicsit gördülékenyebb lenne a rendszer nem lenne gond. Egy SSD-t meg 8GB ramot már kapott régebben. Lehet egy ~11 éves laptoptól nem kell többet várnom.
-
asdddsa
tag
Sziasztok!
Van egy régi Asus K53BY-SX119D laptop amit szüleim használnak. A probléma az lenne, hogy szerintem nem vált át az erősebb VGA-ra. Régen emlékszem hogy az AMD Catalyst szoftver kihozta mind a 2 VGA-t, de most nem és így én se tudok választani meg a rendszer se vált magától. Bár érdekes mert HD6310 és HD7400M-et lát, de közbe HD 6470M lenne benne elvileg. Akad a youtube FHD-ban, pedig fénykorában még az Underground 2 is ment rajta. Mondták egyszer a szülők hogy bevillant a kép és azóta lassú. Lehet megadta magát az erősebb kártya benne? -
asdddsa
tag
válasz
Trumpek #10844 üzenetére
Helló!
A gyárival meg a legfrissebbel se tudok átváltani. Illetve tegnap valahogy egyszer elvileg átváltott, mert kihozta hogy "most átvált...", de akkor is azt írta hogy az energiatakarékost használom, teljesítménybe meg nem vettem észre semmit se(ugyan úgy akadtak a yt. videók) -
asdddsa
tag
válasz
mobileman #10841 üzenetére
Hogyan tudnám kideríteni? Kiírni kiírja hogy átvált, de teljesítménybe nem igazán veszem észre, meg régen villant olyankor egyet a kép.
Bios a legfrissebb van rajta, sajnos már egy ideje ilyen de nem tudom, mióta, mert még csak most kezdett annyira idegesíteni hogy utána járjak. -
asdddsa
tag
Üdv!
Van egy ASUS K53BY-SX119D laptopom. Az vele a problémám, hogy akárhogy próbálkozok nem kapcsolja be a HD6470-et, mindig az APU megy. Képes teljesítmény üzemmódban 480p-s yt. videó lejátszása közben akadni, eddig a Win-re gondoltam, de már újra raktam, gyári driverekkel és a legfrissebbekkel, de így se kapcsolja be, csak a CPU órajelét állítgatja.
Valami tipp esetleg? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Padavan firmware
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen asztali médialejátszót?
- Flint 2 OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest