Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
válasz
kreten67 #11989 üzenetére
Köszönöm!
Dell D430-as laptopom van, annak a töltőjével tudnám kipróbálni, de nem mertem, mert nem akartam kárt tenni benne.
BIOS-nak utánanézek, remélem, van újabb, s azzal megjavulna a dolog. Elképzelhető, hogy a feltételezett töltésvezérlő chip hiba esetén kikapcsolt állapotban tölt, bekapcsolva meg nem? -
Maksifül
senior tag
válasz
kreten67 #11987 üzenetére
Koszonom, megneztem, valoban van ilyen kikapcsolasi opcio, de be van kapcsolva, s igy csinalja azt, hogy par masodpercig tolt csak, utana meg megall. Ha kikapcsolom a gepet, akkor meg feltolt teljesen.
Termesztesen gyari toltot kaptam hozza. Csak most azt nem tudom, hogy mi lehet a hibas, ami miatt nem toltodik bekapcsolva.
-
Maksifül
senior tag
Használtan vettem egy laptopot. Mitől lehet az, vagy minek a hibája, hogy ha ennél a Dell Precision M6500-asnál bekapcsolt állapotban nem tölti az akkumulátort a hálózati töltő? Pár másodpercig villog a töltés ikon, aztán megáll, s nem mozdul többé, s nem is emelkedik a töltöttségi % szintje. Olyan, mintha csak hálózatról üzemelne, de az akkut nem töltené a töltő. Kikapcsolt állapotban simán tölti az akksit a hálózati töltő. Sosem láttam ilyet. Elképzelhető az, hogy annyi energiát emészt használat közben, hogy csak szinten tartani tudja a hálózati töltő, de feltölteni már nem? De ha ez mégsem normális, akkor mi lehet a hibás, cserére szoruló alkatrész?
-
Maksifül
senior tag
Sziasztok!
Packard Bell MGP00 típusú laptop lett a földdel való - gyors találkozás - áldozata. Azóta nem látszik semmi a képernyőn. HDMI-vel tévére kötve sem látszik semmi, de minden világít a gépen, billentyűzeten bekacsolás után, hallhatóan fel is pörög. Mi szállhatott el, vagy hogy lehetne ezt kizárásos alapon megállapítani, hogy csak a hibás alkatrészt pótolja az ember?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- War Thunder - MMO Combat Game
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest