- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanál01
tag
válasz
Pyttawrx #18248 üzenetére
Szia, köszönöm, végig úgy használtam, mióta megvettem, hogy töltőn volt, most is úgy van. Energiabeállításoknál egy nagyon jó ideje úgy használtam, hogy ne menjen fel maxra, akku kímélés. Akku nem kiszedhető alapesetbe, csak hátlap levétel után.
De próbaképpen kihúzva töltőről meg az a 2mp bevillanás se jön be. -
kanál01
tag
Sziasztok!
Egy több éves jól működő, saját vételű Lenovo laptopot 2hete nem használtam, most pedig nem akar elindulni. Táp nélkül fel se villan, tápra csatlakoztatva 1_2mp.re felvillan, aztán semmi. Biosig el sem jut. 2hete voltak nagy Win 10 frissítések, az lehet vagy hardver (alaplap, ssd, -ram), táp hiba? Hardver változás, bios frissités egy nagyon jó ideje nem volt, külső eszközöket lehúzva róla se indul.Készítettem egye rövid videót is. Köszi előre is, hogy merre induljak el.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest