- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Masina: Compaq Preasario CQ56 160-SH
Történet: Kihúzott laptopot bedugtam, majd a billenőkapcsolót felkapcsoltam.
Tünet: Bekapcsolás esetén felvillannak a ledek egy fél másodpercre aztán kikapcsol. (Próbáltam csak akkuról, csak tápról, akku nélkül is, ugyanez a tünet.
A táppal szerintem nincs probléma, mert amikor a tápot bedugom és áramot kap a laptop, akkor a bemenetnél világít a led, illetve az alaplap az USB csatlakozókra is leadja azt, mert pörög az USB-s hűtőpadon a ventillátor (ez eddig is így volt).
Amit csináltam, hogy szétszedtem, amit tudtam, kivettem az alaplapot és a gombelemet majd újra össze, de semmi nem változott.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek:
a.) Tudok-e még valamit csinálni vele otthon, ami segíthet a problémán?
b.) Érdemes-e egy laptopszervízbe elvinni?Ha valakinek van ötlete, és megosztja velem, azt megköszönöm!
-
ther
aktív tag
Hát az általad említett oldalon és nem tudtam értelmesen keresni (nem adott semmit), a regisztrációs oldal be se jött, meg amúgyis nagyon lassú volt. Néztem én hpshop.hu-n meg máshol ezeket, viszont ott inkább 10-12k-s árak voltak. Az egyik hivatalos hp márkaszervíz pl 15ért adná. De ha valahogy tényleg működésre lehet bírni a swisspartsot, és van náluk ilyen töltő ennyiért az nagyon jó lenne.
Hallottam olyan emberről, aki univerzális töltőt használ, erről van e valami tapasztalatotok?
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq 6510b-s notebookot használok, kizárólag hálózatról, az akkumulátor ki van véve. Tegnap este át akartam rakni az asztalról a komódra (pár méter), ahogy viszem át, közbe húztam a földön az adaptert is, egyszer csak kikapcsol. Gondolta, hogy szétjött valahol a kábel, ugye akksi nincs benne, biztos azért kapcsolt ki. Ellenőriztem, mindenhol össze volt dugva, viszont bekapcsolni nem tudtam. Észrevettem, hogy az adatper viszont halk vinnyogó hangot ad ki. Kipróbáltam ma is (többször), adapter vinnyog, notit nem tudtam működésre bírni. Most viszont bedugtam ismét, nincs vinnyogás, és működik.
Ez mitől lehet? Esetleg ahogy húztam, és beütődött valahova, és kontaktos lett benne valami? Ha továbbra is működik használjam így, lehetnek veszélyei?
üdvözlettel:
ther
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Koszi a segitseget!
Pyttawrx