Új hozzászólás Aktív témák
-
torokati44
csendes tag
válasz
torokati44 #997 üzenetére
Érdekes...
Winen ha bekapcsolom, semmi, lecsukom, készenlétbe áll, felnyitom, felébresztem, és tapipad működik, bill. továbbra sem...Addigis éljen a képernyőbillentyűzet xD
-
torokati44
csendes tag
-
torokati44
csendes tag
Előszöris köszönöm a korai választ!
Az áram- és akksitalanítást próbáltam tegnap kétszer is, nem segített, egész éjjel is akksi nélkül volt, azóta se jó, csak Ubuntun.
Én még arra gondoltam, hogy a BIOSban kikapcsolhatott az USB támogatás, de azt meg hogy kapcsoljam vissza, ha nem tudok belépni a setupba?!
Bár gondolom egy laptopnál ez alapból be van kapcsolva, hiszen PS/2 nincs rajta, de visszaállítani se tudom az alapbeállításokra.
Talán BIOS flash visszaállítaná, de annak csak végső esetben állnák neki, mert lehet hogy nem is az a baja, meg az nem is veszélytelen, és ahhoz is kéne a bill..
Valami oprendszerbeli módszer kéne a BIOS állítgatására, ha lehetséges ilyen.Bocsánat, ha hülyeségeket beszéltem, magamtól ennyire jutottam...
torokati44
-
torokati44
csendes tag
Szevasztok!
Van egy hatalmas problémám.
Pár napja kaptam egy MSI VR610X-266HU lapost.
A mai napig minden tökéletesen működött.
Most viszont a beépített billentyűzet és tapipad nem hajlandó működni, se windowson, se grubban, de még a BIOS Setupba se tudok belépni a bill.-el (külső USB-sel sem).
Amit viszont nagyon furcsának találok, hogy ha Ubuntut indítok -akár telepítettet, akár LiveCD-set-, mindkettő tökéletes...
A Windows (XP) a billentyűzetet nem is látja, a touchpadra pedig azt írja, hogy megfelelően működik, de két füllel arrébb már ütköznek az erőforrásai az alaplappal, tehát nem tudom, hogy mit higgyek.Jelenleg nagyon tanácstalan és elkeseredett vagyok, előre is köszönök minden választ!
torokati44
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest