- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundra
tag
Sziasztok!
''bootolás közben szabálytalan időközönként (kb 10-15 mp) állandóan leáll''
Pontosan ez a hiba jelentkezik az egyik ismerősöm notiján is, azzal az apró különbséggel, hogy az újraindul. Azonban ha egy kicsit ''túráztatja'' az ember(1-2 perc indítgatás), egyszer csak mintha megjavulna, és hiba nélkül működik addig amíg ki nem kapcsolja az ember.
Gyanakszom a winyóra, és a belső táp csatlakozóra az alaplapon. Nekem asztali gépnél hasonló újraindulások voltak egészen addig, amíg fel nem fedeztem, hogy az alaplap táp csatlakozója nincs rendesen összedugva. Ennek viszont ellentmond az, hogy miután elkezd stabilan működni, akkor tényleg stabil lesz, még a gép erősebb mozgatásakor is.
A vinyót kiszereltem, és felfigyeltem rá, hogy ha mozgatom, valami ide oda kotyog benne.(talán a fej mechanika) Én még vinyónál ilyet nem tapasztaltam.
Amúgy a gép a megvásárlástól nem volt használva a hibái miatt, de szervizben sosem járt. A garancia már rég lejárt.
A gép: ECS 732
Ezenkívül nem tölti a akkut, hiába van rádugva a hálózatra.
Megpróbáltam szétszedni, és megnézni az a bizonyos csatlakozót, de miután kiszedtem már vagy ezer csavart, a gép még mindig egyben akart maradni.
Szóval próbálkozok, de egy kis segítség elkelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx