- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiMedia lejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
-
Bendegúz_50
tag
Szia!
Véleményem szerint a leírtakból arra lehet következtetni, hogy összetett a problémád
1. Valószínű, hogy nem kielégítő a proci hűtésed (koszos a venti vagy kontakthibás a csatija ezért amikor gondolja éppen leáll...vagy a szabályzó hőelem hibás)
2. Ezeken kívül vagy rossz esetben az említettek egyikével másikával párban van egy boot vírusod. Én már jártam így. A vírusgyanú esetében floppyról kell formattálni és utána lemezről feltolni az xp-t!
3. Táphiba
Hirtelen ezek jutottak az eszembe, nem ártana először egy DOS-os formatt neki
Majd írj mire jutottál
-
sssent
senior tag
Szerintem ki van csukva, hogy a downclockinggal kinyírtad volna a cpu-t, és elvileg a túlmelegedés ellen is védve vannak (legalábbis intelnél ez már rég így van). Viszont egy rossz lapban ki tudja milyen ménkű szaladgálhat arra, amerre nem kéne. Talán ez tett be a procinak is.
-
danielmcload
csendes tag
Korábabn egy Albacomp D22ES gépet használtam (ez egy 2003-as vételű gép) és ahhoz képest jelentősen meleg. A bőrt nem égeti le a kezemről, de nem éppen kézmeleg. Nagyon kényelmetlen, zavaró így a használata, és a család szerint - akik nem értenek a gépekhez - az egészségemnek se tesz jót, ha hosszú távon ilyen meleg gépet használok. Most, hogy hány fok, azt nem tudom megmondani, de jóval melegebb, mint ami kellemes lenne. Mint egy forró tea, vagy sült hús...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest