- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
-
Bendegúz_50
tag
Szia!
Véleményem szerint a leírtakból arra lehet következtetni, hogy összetett a problémád
1. Valószínű, hogy nem kielégítő a proci hűtésed (koszos a venti vagy kontakthibás a csatija ezért amikor gondolja éppen leáll...vagy a szabályzó hőelem hibás)
2. Ezeken kívül vagy rossz esetben az említettek egyikével másikával párban van egy boot vírusod. Én már jártam így. A vírusgyanú esetében floppyról kell formattálni és utána lemezről feltolni az xp-t!
3. Táphiba
Hirtelen ezek jutottak az eszembe, nem ártana először egy DOS-os formatt neki
Majd írj mire jutottál
-
sssent
senior tag
Szerintem ki van csukva, hogy a downclockinggal kinyírtad volna a cpu-t, és elvileg a túlmelegedés ellen is védve vannak (legalábbis intelnél ez már rég így van). Viszont egy rossz lapban ki tudja milyen ménkű szaladgálhat arra, amerre nem kéne. Talán ez tett be a procinak is.
-
danielmcload
csendes tag
Korábabn egy Albacomp D22ES gépet használtam (ez egy 2003-as vételű gép) és ahhoz képest jelentősen meleg. A bőrt nem égeti le a kezemről, de nem éppen kézmeleg. Nagyon kényelmetlen, zavaró így a használata, és a család szerint - akik nem értenek a gépekhez - az egészségemnek se tesz jót, ha hosszú távon ilyen meleg gépet használok. Most, hogy hány fok, azt nem tudom megmondani, de jóval melegebb, mint ami kellemes lenne. Mint egy forró tea, vagy sült hús...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest