Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mutyi

senior tag

válasz zannor #4168 üzenetére

Csak a legjobbakat tudom mondani az Acer szervízről és Brno-ról.
    Ennél profibb supportot még nem tapasztaltam.
    Felhívtam őket, jelentettem hogy hibás, kaptam egy hibakódot azzal fel kellett hívnom a futárcéget és mondanom, hogy Acer garis termék és kérték tőlem a kódot majd másnap jött a kocsi.
    Délután elvitték tőlem, másnap kora reggel jött sms és e-mail hogy kiért Brno-ba. Rá két órára,hogy elkezdték a javítást, rá egy órára, hogy készen van és visszaadásra készen a futárnak. Másnap este nálam volt. Gyak 3 nap alatt kivitték,megcsinálták és visszahozták.
    Azt hiszem ezt nevezik világszínvonalú kiszolgálásnak.

• fkosa

csendes tag

válasz zannor #4162 üzenetére

Valószínűleg kontakthibás (vagy a csatlakozó - ott a kábel szokott elszakadni, vagy az alaplapi csatlakozó - ott az alaplaból szokott kimozogni a forrasztás). Mindkettő könnyen javítható (az alaplap kicsit macerásabb, mert valószínűleg ki kell teljesen szedni, hogy hozzáférj.) Esetleg az Alaplapi csatlakozó középső kivezetése tört el - az gáz, mert nem, vagy nagyon nehéz forrasztani).
    Ha a másik töltővel ment, én a töltő csatijára szavazok. Próbáld ki a tiededet a másik notival (vigyázz, mert ha nem pontosan egyforma a két csati, megtréfálhat - a nagyobb teljesítményű tápoknál a középső érintkező vastagabb).
    Ez hazavághatja az aksit is.
    Még egy dolog: az aksikban általában benne van a töltő elektronika is. Ha túlságosan lemerül az aksi, ez letiltja a töltést. Ez általában úgy jelentkezik, hogy nem tölt.
    Ja és még egy: nézd meg, hogy a két töltő fezültsége azonos-e (a teljesítmény lehet nagyobb, ha kisebb, ne használd sokáig). Általában 19V-ot használ mindenki, de vannak kivételek (1-2V nem számít).

Új hozzászólás Aktív témák