- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Pontosan egy Compaq Contura 4/25 gép [link]
Igen, ha rádugom a tápot, a led csak fel villan 1x, de ha a battery is benne van akkor a fel villanás után azt tölti is.
Méregetéssel még várok. 4/25 másik példány (gyári táppal) érkezését várom (alkatrésznek vettem - ez a baja annak: [kép] - [kép] ) és cserélek pár komponenst. (gyári adapterrel próbálom, elem, aztán power/control panel amivel kezdem)
Jó lett volna ki deríteni hogy mi lehet a gondja....fél éve még be kapcsolt.
Elemet is rendeltem hozzá, így azt is fogom majd cserélni. -
-
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Szia.Egyes gyártók adnak ki firmware frissítést az akkukhoz. Ez a frissítés korlátozza az akkut oly módon, hogy nem tölti fel teljesen,ezáltal javítva az akku élettartamát, ugyanis a lítium akkunak nem tesz jót, ha tartósan maximális feszültségre van töltve...
Nekem is van töltés korlátozás az utángyártott Fujitsu kompatibilis akkuhoz... Ha csökken az akku kapacitása, akkor a töltési szintet is csökkenti...A régi gyári akkut max 63%-ig töltötte fel csak.Azóta vettem bele újat jó áron.Bár nekem az új akkunál 90-93% között tilt le a töltés, de valószínű az utángyártott akku hibája. Feltölt 90-93%ig, ha kiveszem az akkut és visszateszem akkor már 100%-ot ír ki.
-
neath
csendes tag
Sajnos nem segített. Többször is próbáltam, 1 percig is tartottam, de nincs változás.
Netes fórumokon is keresgéltem, de azon kívül, hogy másoknak is volt ilyen problémája, megoldást nem találtam. Egy gyanús tipp volt, hogy az alaplapi elemet kell kicserélni. Tapasztalatom szerint jóval később merülnek le és legalább a BIOS-ig eljut akkor is (legalábbis egy desktop PC-nél így volt). De sajnos ezen a laptop-on úgy eldugták az elemet, hogy teljesen ki kellene szerelni az alaplapot, ami a CPU hűtő eltávolítását is jelenti, viszont erre nem vállalkozok, nincs hűtő pasztám itthon.
-
Rotor82
aktív tag
Eddig megvagyok, köszi.
- A "Security" fül alatt jelentek meg újabb opciók, amikről fogalmam sincs, hogy micsoda... [link]
- Valamint a "boot" fül alatt a "seurce boot" menü aktív lett, de én nem vettem észre semmi különbséget enable, vagy disable mód között...Elvesztem kicsit ebben az egészben, bocsi...
-
Rotor82
aktív tag
-
pataslogeza
aktív tag
Hello,
Harom egyforma laptopom van (Dell D630), egyik hibatlan, masiknak tul eros a fenyereje es kikapcsol 12mp utan, harmadik hattervilagitasa egyaltalan nem megy. Invertert mar cserelgettem mindben de a hiba maradt.
A harmadik kijelzojet most szetszedtem, es a cso el van torve benne, szoval pontosan megmerni nem tudom.. Nem hinnem hogy en tortem el, mert nem hallottam reccsenest.
A kijelzo tipusa LP141WX1
Meg tudnad mondani hogy ebbe mekkora kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- FOTÓS beárazás
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Jövedelem
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- PNY Quadro P600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest