- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- RAM topik
- Akciókamerák
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi212
tag
Sziasztok,
Egy HP ZBook G3 laptomon van. 99%-ban fej-/fülhallgatót használok. Egyik napról a másikra (értsd: egyik este még működött, másnap reggel már nem) nem jön hang ki a fülhallgatóból. Kipróbáltam másikkal, semmi. Ha elindítok egy youtube zenét, akkor lesz egy sípoló hang a fülesben, ami a zene ki-, bekapcsolására picit megváltoztatja a hangmagasságát.
Aztán ha kikapcsolom, akkor 1-2 perc múlva megszűnik a sípoló hang teljesen.
Meghallgattam, a laptop hangszórója rendesen szól.
Letöröltem a hangkari drivert, újraraktam, ugyanaz.
Elindítottam a külső winchit, akkor elkezdett sípolni, majd 1-2 perc és megszűnt a hang. Fura, azt hittem, hogy vmi köze van ahhoz, hogy változik a teljesítménye, de néztem közben az Erőforrásfigyelőt, de nem tudtam semmihez kötni.Szerintetek mi lehet? Meghalt a jack dugó? Vagy próbálkozzak egy rendszer újratelepítéssel, hátha?
Köszi előre is. -
robi212
tag
Sziasztok,
A notim (HP ZBook G3 17) elkezdte azt játszani, hogy 1-2 mp-ként nem érzékeli, hogy töltőn van, aztán 1-2 mp-ig megint érzékeli. Így aztán a képernyő, ha kikapcsol, akkor 1-2 mp múlva újra bekapcsolja. Mi okozhatja ezt szerintetek?
Amúgy folyamatosan töltőn van, 95-98%-ot mutat ált. az akksi.
Köszi előre is. -
robi212
tag
Tök jó, köszi szépen
-
robi212
tag
Sziasztok,
Bocs, újra bedobnám, mert munkaeszköz:
Az a problémám, hogy mostanában elkezdte azt játszani a laptop (HP ZBook G3 17), hogy amikor lemerül az akksi 20%-ra, kiírja, hogy Tölteni kell. AMi nem baj, csak ezt egészen addig csinálja teljesen random módon (gondolom aktuális fogyasztástól függően) 5-10-20 mp-ként, amíg újra el nem éri a 20%-ot. ÉS ez persze munka közben elég idegesítő.
Ma pl. hiába dugtam rá a töltőre egyből (hogy elkerüljem ezt a szívást), azt írta ki, hogy tölt, közben merült tovább és 17%-tól kezdett el csak tölteni.
Gondolom a töltőnek az nem tesz jót, hogy állandóan áram alatt van. Vagy ez mindegy? Ha feltöltött, akkor a laptopból húzom ki, nem a hálózatból.
Szerintetek a töltő kezdett elszállni vagy az akksi vagy ez vmi Win10 dolog?Köszi előre is.
-
robi212
tag
Sziasztok,
Az a problémám, hogy mostanában elkezdte azt játszani a laptop (HP ZBook G3 17), hogy amikor lemerül az akksi 20%-ra, kiírja, hogy Tölteni kell. AMi nem baj, csak ezt egészen addig csinálja teljesen random módon (gondolom aktuális fogyasztástól függően) 5-10-20 mp-ként, amíg újra el nem éri a 20%-ot. ÉS ez persze munka közben elég idegesítő, vagy miközben most gépelek
Ma pl. hiába dugtam rá a töltőre egyből (hogy elkerüljem ezt a szívást), azt írta ki, hogy tölt, közben merült tovább és 17%-tól kezdett el csak tölteni.
Gondolom a töltőnek az nem tesz jót, hogy állandóan áram alatt van. Vagy ez mindegy? Ha feltöltött, akkor a laptopból húzom ki, nem a hálózatból.Szerintetek a töltő kezdett elszállni vagy az akksi vagy ez vmi Win10 dolog?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- BMW topik
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest