Új hozzászólás Aktív témák
-
robi212
tag
Sziasztok,
Egy HP ZBook G3 laptomon van. 99%-ban fej-/fülhallgatót használok. Egyik napról a másikra (értsd: egyik este még működött, másnap reggel már nem) nem jön hang ki a fülhallgatóból. Kipróbáltam másikkal, semmi. Ha elindítok egy youtube zenét, akkor lesz egy sípoló hang a fülesben, ami a zene ki-, bekapcsolására picit megváltoztatja a hangmagasságát.
Aztán ha kikapcsolom, akkor 1-2 perc múlva megszűnik a sípoló hang teljesen.
Meghallgattam, a laptop hangszórója rendesen szól.
Letöröltem a hangkari drivert, újraraktam, ugyanaz.
Elindítottam a külső winchit, akkor elkezdett sípolni, majd 1-2 perc és megszűnt a hang. Fura, azt hittem, hogy vmi köze van ahhoz, hogy változik a teljesítménye, de néztem közben az Erőforrásfigyelőt, de nem tudtam semmihez kötni.Szerintetek mi lehet? Meghalt a jack dugó? Vagy próbálkozzak egy rendszer újratelepítéssel, hátha?
Köszi előre is. -
robi212
tag
Sziasztok,
A notim (HP ZBook G3 17) elkezdte azt játszani, hogy 1-2 mp-ként nem érzékeli, hogy töltőn van, aztán 1-2 mp-ig megint érzékeli. Így aztán a képernyő, ha kikapcsol, akkor 1-2 mp múlva újra bekapcsolja. Mi okozhatja ezt szerintetek?
Amúgy folyamatosan töltőn van, 95-98%-ot mutat ált. az akksi.
Köszi előre is. -
robi212
tag
Tök jó, köszi szépen
-
robi212
tag
Sziasztok,
Bocs, újra bedobnám, mert munkaeszköz:
Az a problémám, hogy mostanában elkezdte azt játszani a laptop (HP ZBook G3 17), hogy amikor lemerül az akksi 20%-ra, kiírja, hogy Tölteni kell. AMi nem baj, csak ezt egészen addig csinálja teljesen random módon (gondolom aktuális fogyasztástól függően) 5-10-20 mp-ként, amíg újra el nem éri a 20%-ot. ÉS ez persze munka közben elég idegesítő.
Ma pl. hiába dugtam rá a töltőre egyből (hogy elkerüljem ezt a szívást), azt írta ki, hogy tölt, közben merült tovább és 17%-tól kezdett el csak tölteni.
Gondolom a töltőnek az nem tesz jót, hogy állandóan áram alatt van. Vagy ez mindegy? Ha feltöltött, akkor a laptopból húzom ki, nem a hálózatból.
Szerintetek a töltő kezdett elszállni vagy az akksi vagy ez vmi Win10 dolog?Köszi előre is.
-
robi212
tag
Sziasztok,
Az a problémám, hogy mostanában elkezdte azt játszani a laptop (HP ZBook G3 17), hogy amikor lemerül az akksi 20%-ra, kiírja, hogy Tölteni kell. AMi nem baj, csak ezt egészen addig csinálja teljesen random módon (gondolom aktuális fogyasztástól függően) 5-10-20 mp-ként, amíg újra el nem éri a 20%-ot. ÉS ez persze munka közben elég idegesítő, vagy miközben most gépelek
Ma pl. hiába dugtam rá a töltőre egyből (hogy elkerüljem ezt a szívást), azt írta ki, hogy tölt, közben merült tovább és 17%-tól kezdett el csak tölteni.
Gondolom a töltőnek az nem tesz jót, hogy állandóan áram alatt van. Vagy ez mindegy? Ha feltöltött, akkor a laptopból húzom ki, nem a hálózatból.Szerintetek a töltő kezdett elszállni vagy az akksi vagy ez vmi Win10 dolog?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Kompakt vízhűtés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Android szakmai topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Legion 5 GAMING Notebook! 15" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx