- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Plazma TV topic
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
Bora1991 #9895 üzenetére
Kb pontosan az, amit leírtam. Keresel egy friss wifi drivert a kártyádhoz, és felteszed. Röviden ennyi.
@Tommy Da B1G: Ezt az alufóliás dolgot én sem hallottam még. Csak tippelni tudok, hogy hűtés miatt lehet értelme talán. (nagyobb a felület, amire a ramchipek le tudják adni a hőt.. bár kérdéses, hogy mennyire) De belegondolva inkább csak zárlat okozásra tűnik ez jo megoldásnak. :/ De aztán fene se tudja. Lehet van valami jótékony hatása.
-
sptkyle
senior tag
válasz
Bora1991 #9893 üzenetére
athrx? Gondolom Atheros wifi adapter lesz. Driver eltávolítása, friss driver keresése a neten. Driver ujratelepítése. Nem írtál pontos típust, de feltételezem, hogy ez a beépített wifid, nem egy külső usb-s stick. Ebben az esetben a noti gyártójánál nézegesd meg a frissítéseket. (a wifi mellett a chipset drivert is...stb.)
Wifi driverből ha találsz máshol frissebbett, mint ami a HP oldalán van a kártyádhoz, akkor azt tedd fel. Notigyártók nem feltétlenül foglalkoznak azzal, hogy a lehető legfrissebb illesztőprogram legyen fent náluk.Szerk.: És valóban. Atheros wifi adapter a hunyó: [link]
@TBMC: Igen, azért dobtam a másik linket, mert abban a topicban is arra panaszkodott valaki, hogy nem lehet feltenni. Pedig az a patch pont erre való. Olvass bele abba a topicba is. Én ugy láttam, hogy megoldották valahogy. (bár csak átfutottam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest