Új hozzászólás Aktív témák
-
HA0DA
csendes tag
válasz
GaborGh #4344 üzenetére
Nincs hiba üzenet, egyszerűen elkezdi a boot-olást, és közben kikapcsol, majd magától újra indul. Ezt csinálja míg a kikapcs gomg hosszú benyomásával le nem állítom.
Egyébként próbáltam úgy is telepíteni, hogy a 4 GB ram , majd csak a 2 GB- ram volt betéve.
Kegyetlen sok időt elrabolt, meg az a rengeteg idegeskedés, nem mellesleg úgyebár 137 eFt-ot fizettem a készülékért. -
HA0DA
csendes tag
válasz
GaborGh #4336 üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de most kerültem csak gép közelébe.
Eredetileg FreeDOS volt rajta.
Természetesen minden particiót töröltem, majd újra létrehozva a telepítésnél formáztam.
Az utolsó pillanatig úgy nézett ki, hogy a telepítés sikerült, de mint leírtam még se. -
vwpolopg
őstag
válasz
GaborGh #4323 üzenetére
A gép a barátnőmé, én csak upgradeltem picit, de azt megtudtam, hogy ahol vették az a bolt pár hónappal vásárlás után bezárt, barátnőmet pedig nem zavarta a hiba, úgyhogy nem jártak utána hol tudnák gariztatni... hát ez van, használni tudja, ha meg oprendszert kell telepíteni én szívok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest