Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Dell XPS #10774 üzenetére
Bocs a gyenge képért, azt hittem, minden rajta van
Fehér felületen nem nagyon látszik a hiba, sőt a fehér még kicsivel "fehérebb" is ott, mintha más színhőmérséklet lenne. A fekete felület pedig kissé világosabb, szürkés árnyalatú lesz. A színes részeken szembeötlő a dolog, a képen a Firefox menüjéből a Kiegészítők lap látszik, annak ugye a bal térfele halvány kékes-szürkés, azon nagyon erőteljes a hiba, azért fényképeztem le azt.
Olyan, mintha egy szürke fólia lenne ott a képen, ami nagyon kicsit opálos is.
Mozgatásra nem változik semmi.szerk:
Megmértem, kb. pontosana képernyő 1/10 része hibás. Miből van egy ilyen kijelzőben 10 darab?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest