Hirdetés
Aktív témák
-
arhat
tag
Érdekel a dolog. Csak azt mond el, hogy hogyan jut el hozzám az akku, és hogyan fizetem ki.
1. Lemegyek, jó a gépembe, fizetek kp. 5000.Ft. + nekem benzin költség ami oda-vissza 200 km.
2. Így látatlanba postázod, amikor megjön és fizikailag nem sérült+passzol a gépembe én utalok nektek 5000 forintot. Ez esetben ki fizeti a révészt (postást)? Te vagy én, vagy felesben?
Szerintem tisztázzuk le ezeket a dolgokat, mert ezek másokat is érdekelnek.
És még érdekelne ehhez a géphez magyar billentyűzet. Esetleg az is lenne, és ha van akkor az mennyi? -
arhat
tag
Ez érdekelne...de mit jelent az, hogy nekem kell tesztelni nálatok, és aztán 12 ezer? Én futtatok egy tesztet, és ha az jön ki hogy jó az akku akkor drágábban adod?
Illetve megnéztem és a gépembe HP F2024A tipus kell...ez mennyire egyezik meg a tietekkel?
Valamint van a gépnek valami akkuregeneráló funkciója. Az mennyire használható?
Lehet hogy láma kérdések, de nem értek hozzá...
Veszprémben vagytok? -
maxXchip
csendes tag
Firewire (IEEE-1394 vagy i-Link) külső slim notebook CD/DVD ház érkezik perceken belül 12db, 10,00 Ft/db vagy 80,000 Ft egyben
Így néz ki, csak nincs benne meghajtó:
http://www.shentech.com/aces6pprofii.html
a nagy firewire csatis, mindegyik 100% letesztelve, minden szabványos notebook CD/ DVD vagy DVD-Író vagy más meghajtó jó bele.
Táp 20V 1A kell hozzá vagy 19V laptop táp
felárak hozzá plusszban:
CD: 5,000 Ft
DVD: 7,000 Ft
Combo: 12,000 Ft
DVD-R/RW: 20,000 Ft
PCMCIA Firewire kártya 3 portos: 5,000 Ft
20V táp: 3,000 Ft -
parkasz
senior tag
Sony Vaio PCG-N505X a pontos típusa. Azt esetleg meg tudod mongani, hogy ezeknél a típusú notiknál, mennyire járható út az, ha alaplap hiányában egy másik hasonló típusé kerül bele? Nagyjáboli árat esetlegt tudnál mondani? Csak, hogy tudjam érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Köszi!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest