Aktív témák
-
Petike86
csendes tag
Hali!
Nem tudsz mmc-2es procit? -
didu
csendes tag
hi 2.5-ös sata hdd keresek
-
pensive
újonc
Nekem egy régebbi CANON notebookhoz kellene proci.Nem igazán szabvány tokozású.
''Mickey cpu'' van a kártyára írva és a cpu pedig Intel TT266-os.Ha valaki találna nekem egy ilyet, nagyon megkösz ha írna egy emailt.
itt vannak róla képek:
[Szerkesztve] -
ovecs
senior tag
Szai Van videókártyád notiba????
-
shev7
veterán
Akksi felujitas mennyibe kerul? Esetleg Dell c400hoz akksi?
-
arhat
tag
Hát a mai nap nem kerestek....
-
arhat
tag
Mintha kicsit lehalt volna a topic.....
-
1face
senior tag
Helló !
FS Amilo D7850-be tudsz-e akksit ? -
rozsomak
tag
hp omnibook xe2be kene 12.1'' os 800x600as kijelzo (most ADI van benne, csak torott)
-
arhat
tag
Érdekel a dolog. Csak azt mond el, hogy hogyan jut el hozzám az akku, és hogyan fizetem ki.
1. Lemegyek, jó a gépembe, fizetek kp. 5000.Ft. + nekem benzin költség ami oda-vissza 200 km.
2. Így látatlanba postázod, amikor megjön és fizikailag nem sérült+passzol a gépembe én utalok nektek 5000 forintot. Ez esetben ki fizeti a révészt (postást)? Te vagy én, vagy felesben?
Szerintem tisztázzuk le ezeket a dolgokat, mert ezek másokat is érdekelnek.
És még érdekelne ehhez a géphez magyar billentyűzet. Esetleg az is lenne, és ha van akkor az mennyi? -
maxXchip
csendes tag
Hi Arhat,
Tényleg nem lett letesztelve, tehát így látatlanba 5000 Ft, de ha gondolod, lejöhetsz személyesen is letesztelni, ha berakod a gépbe és működik, tölt, stb akkor még mindig 5000, ez 5 perc alatt kiderül, de ha egy full tesztet akarsz csinálni, akkor azt is lehet, itt megcsinálhatod, ebben az esetben 12 lesz az ár.
Elvileg a beépített recalibráció jó bár néha kinyírja az akkut. Meg egy jó fél napos teszt
Szerintem a 2024A és a 2024B tök egyforma, ez 11,1V 5400mAh
Igen Veszprém -
arhat
tag
Ez érdekelne...de mit jelent az, hogy nekem kell tesztelni nálatok, és aztán 12 ezer? Én futtatok egy tesztet, és ha az jön ki hogy jó az akku akkor drágábban adod?
Illetve megnéztem és a gépembe HP F2024A tipus kell...ez mennyire egyezik meg a tietekkel?
Valamint van a gépnek valami akkuregeneráló funkciója. Az mennyire használható?
Lehet hogy láma kérdések, de nem értek hozzá...
Veszprémben vagytok? -
atuci
őstag
hali
slot-in dvd olvaso vagy combod van-é?
komplett 12,1 colos laptop borítás (márka és a színe mindegy, csak jók legyenek a zsanérok és ne legyen törött a váz) tehát a tft kávája, hátlapja ill a laptop alja és a billentyűzet felőli része érdekelne. -
bundas
csendes tag
Li-ion cella külön nics, helyes kis forrasztható fülecskével?
18650 méret, 1800mAh megfelelne.
T22 akkuba kellene. -
maxXchip
csendes tag
A notebook akkukkal az a probléma, ha ráteszem a regenerálóra az munkában meg árban majdnem ugyanannyi mintha új cellákat kap, van rá esély hogy regenerálás és újrakalibrálás után cellacsere nélkül is sokkal jobb lesz az akkud, a gép pontosan megmutatja, milyen állapotú jelenleg, mennyi a kapacitása, inkább akkor érdemes ezt használni ha full halott az akku túlmerülés miatt, ezek soxor majdnem full kapacitásúak regenerálás után.
-
maxXchip
csendes tag
Firewire (IEEE-1394 vagy i-Link) külső slim notebook CD/DVD ház érkezik perceken belül 12db, 10,00 Ft/db vagy 80,000 Ft egyben
Így néz ki, csak nincs benne meghajtó:
http://www.shentech.com/aces6pprofii.html
a nagy firewire csatis, mindegyik 100% letesztelve, minden szabványos notebook CD/ DVD vagy DVD-Író vagy más meghajtó jó bele.
Táp 20V 1A kell hozzá vagy 19V laptop táp
felárak hozzá plusszban:
CD: 5,000 Ft
DVD: 7,000 Ft
Combo: 12,000 Ft
DVD-R/RW: 20,000 Ft
PCMCIA Firewire kártya 3 portos: 5,000 Ft
20V táp: 3,000 Ft -
tcsfm
tag
oksa, thx....még az érdekelne, ha ''normális'' használat mellett kibír fél, 3/4 órát, mennyire lehetne az akksit felújítani?
-
maxXchip
csendes tag
-
tcsfm
tag
365-ös thinkpad, felső és középső ''betősor''; ''q''-''p'' és ''a-l''-ig kinyúlva, nem tudsz rá vmi orvosságot?
-
parkasz
senior tag
Sony Vaio PCG-N505X a pontos típusa. Azt esetleg meg tudod mongani, hogy ezeknél a típusú notiknál, mennyire járható út az, ha alaplap hiányában egy másik hasonló típusé kerül bele? Nagyjáboli árat esetlegt tudnál mondani? Csak, hogy tudjam érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Köszi!
-
arhat
tag
Szintén 256 MB/133 SD RAM HP Pavilion n5310-be...érdekelne. És estleg ehhez a tipushoz Li-Ion akku.
-
maxXchip
csendes tag
-
parkasz
senior tag
Szia!
Lenne nekem egy sub notebookom, név szerinz Sony Vaio PCG-N505X. Nah, szóval az a baja, hogy kapott egy kevés vörösbort és hát ez betett neki. Állítólag egy kondi ment rajta tönkre, de amikor azt megnézték azt modták egyéb baja is van. Esetleg nincs elfekvőben egy ebbe való alaplapod? Vagy egy hasonló teljes 505-ös rossz gép is jöhet, ha legalább a lap jó benne.
Olyan rossz gép is érdekel ami segítségével a kettőből 1 jót lehet csinálni.
Előre is köszi! -
maxXchip
csendes tag
Beindítom a notebok bontós bazárt, notebook alkatrészek, tápok, akkuk, CD, DVD, Combo, DVD-Író, kijelzők meg hasonlók lesznek
Elsőre 60db IBM Thinkpad 600-as szériához való 3200mAh LiIon akku,
Hibásan 2,000 Ft/db
Teszteletlenül 4,000 Ft/db
Tesztelve, felújítva 10,000 Ft/db
Egyben a 60 db 120,000 Ft
Most ennyi
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Sweet.tv - internetes TV
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid videón a Titan Quest II
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest