Hirdetés
- 

PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

T500
aktív tag
Bocs melyik HP-re gondoltál mert, mert ha ennyire gagyi a HP. Na látod ezt tényleg nem tudják, az emberek. Biztos nem véletlenül van ez így.
De szerintem nem véletlenül van az sem, hogy itt ahogy elnézegetem ,nem túl sok HP szerepel, inkább Acer a FSC és nem LifeBOOK, hanem a nem japánban tervezett és gyártott tömegtermékek szerepelnek az eladó termékek között. Gagyi Satellite?

Meg jobb mint az ilyen árban lévő cuccok, mire gondoltál egy Lenovo N200-ra, vagy egy R61-re?Szóval ne túlozzunk, vannak kivételek, de hogy az FSC Amilo sorozat, meg Esprimo jó felül múlná az akár átlak olcsó HP-t azt nem adod be.
Bocsánat a merész megfogalmazásért.
Egy dolog szól az FSC mellett a tényleg jó szervízháttér, ami tényleg eléri mondjuk a HP szintet, meg a kedvező ár, ezen felül semmi.
Az emberek, meg szerintem azért adnak kevesebb pénzt az ilyen gépekért, mert elterjedt, hogy ezek a gépek nem igazán megbízhatók, ha még ez az Esprimo az is, ezt már nem túl sokan hiszik el én sem.
És bocs mindenkitől akinek ilyen gépe van!

Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
 Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
 - Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
 - 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx