- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
rlazol
veterán
meg tudja valaki mondani, honnan lehet nokia 8210-hez magyar nyelvű menüt letölteni?
És hogy lehet egy letöltött akármit infrán keresztül átrakni a telefonra? -
paksika
csendes tag
Szevasztok,
Nem tud valaki Nokia 9210-hez az eredeti cd-n kiadott magyar nyelvű programok letöltésére egy linket? Nekem sajna csak az angol cd van meg és az oprendszer frissítése (magyar lett) után nem nagyon mennek a régi verziójú angol programok. Ha valakinek Pécsen van ilyen cd-je megköszönném ha lemásolhatnám. :) -
peter333
csendes tag
helló mindenkinek
Volna egy kis problémám,remélem tud nekem segíteni valaki,és előre is köszönöm !
3650 -es nokiám van.Feltelepítettem egy pár játékot és ime számok kért.Ami nem is lenne baj,de nem fogadja el az én ime számomat ! Nem tudja valaki mit kell csinálni mert a játék nagyon jó lenne ! Ha menne ! A 7650 -es nokia játékok jók a 3650 -es nokiára ?
Köszönöm Sziasztok -
panasonic
csendes tag
ja és ha vki válaszol ide nekem azt hogy tudom megnézni addig is ide írjátok meg
ferrari@posta.net :t -
panasonic
csendes tag
HI Azt szeretném kérdezni melyik LGmangerer lehet a 3410-est buherálni
válaszokat a ferrari@posta.net címre tenx :)) -
sonar
addikt
Szivesen!Örülök ha sikerült segíteni!Milyen célra kerestek progikat?
-
sonar
addikt
[L]http://www.gsm-free.com/[/L]
[L]http://pityu.freeweb.hu/[/L]
[L]http://nokia.prolidi.cz/download.htm[/L]
Itt meg találsz mindent -
Godfather
aktív tag
Hali. Van valakinek valami ötlete, hogy lehet megoldani, hogy az oxygen phone manager ne csak trial verzióban menjen? Ez így nem az igazi. A legjobb funkciók le vannak tiltva.
-
nándi bácsi
csendes tag
Én valami szlovák vagy cseh warez oldalról szedtem le az összeset, lehet hogy arról amit a kolléga az imént említett. gogle-> download warez nokia software
-
ch.peter
aktív tag
Jah, a nevük:
Nok Commander,
Nokia Phone Manager,
Oxygene Phone Manager -
Ahhoj
aktív tag
Mondjatok nekem jó, Nokia telefonhoz használható progikat.
(Most érkezett meg az adatkábel, meg a li-pol aksi :)))
Aktív témák
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest