Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
- 

Stimpy senior tag Ha nagyon jó állapotú és megvan a doboza, akkor kb 2k-t ér, ha csak teló + töltő van, akkor max 1k az értéke jelenleg.De ne add fel, 30-40 év és tök nagy értéke lesz.Akkor majd én is meggazdagszom.Sok sikert! 
- 

<>jana<> senior tag írd úgy hogy 1610 es úgy ismerik. egyébként 500ft körül van az értéke. 
- 

süti5 őstag öööööö, télleg nem gondoltam még semmire, inkább csere érdekelne valami mai telóra, ami mondjuk erős középkategóriás. 
 Mondhatsz bármilyen ajánlatot, én nem fogok megsértődni, ennek a telónak úgyis eszmei mint valós használati értéke van, és ez kinek mit ér meg, az tök különböző.
- 

süti5 őstag A címben szereplő teló eladó avagy cserélhető mai telóra  
 Ritka telefon, ráadásul ez olaszországból származik, Telecom Italia Mobil felirattal, de magyar menü is van benne mikor bekapcsolom. Teljesen új állapotú, nem használt, fiók mélyén hevert, jól müxik, egy ismerős adta nekem, tegnap 14 órát töltöttem akksiját.
 Batár nagy, igazi retro mobil. Remélem értékeli vagy gyűjti valaki 
 Fillérekért nem adom el inkább megtartom.
Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő