Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VGA hiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
milszab #3746 üzenetére
Ennél a telefonnál én még nem kábeleztem, mert nincs ilyen kábelem, de szerintem meg lehet oldani. Régen, mikor még 8210-em volt, azon infrával működött a dolog, saját oplogó szerkesztő progim volt
Én lekértem egyet, nem vészes az ára, el lehet menteni és később ki/be kapcsolni ha úgy van. -
milszab
senior tag
Sziasztok! A "T-Mobile H" feliratot kilehet valahogy venni? vagy monjuk valami másra átírni? Mer csomó háttér azmiatt nem jó mer pont odalóg bele ahova nemkéne! Köszi!!
-
zsoltinnó
aktív tag
Nekem volt ilyen telom!nagyon jó!csak nagyobb kijelzőt is rakhattak volna bele! ja!és férfias
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Lehet a 6230i-ben a töltés felvevő micsodát vékonyra cserélni?
-
meroly
veterán
Egyébként ez a minap velem is megtörtént az alábbi különbséggel.
Független a telefonom (6230i). Telefonálok vele, lerakom, mire a kijelzőn megjelenik, hogy a telefon korlátozva, adja meg a korlátozás kódját.
Majd ki be kapcs és ment minden rendesen ahogy előtte is. Fogalmam sincs ez mitől lehetett. Valami ötlet?
Annyi még hogy viszonylag közel voltam a magyar-szlovák határhoz, lehet át akart állni egy szlovák hálóra, ami már függetlenítést igényelt volna, de ezt kétlem.... -
meroly
veterán
válasz
budapest1977 #3738 üzenetére
Hello, ez mindössze csak annyit takar, hogy valószín pannon függő a telefon.
-
meroly
veterán
Szereztem egy nokia bl-6c akkut, elvileg az USA-ba készült nokiákhoz gyártották, de van benne +150mAh, kíváncsi leszek jó lesz-e a 6230i-mbe.
Jövő héten jön meg, majd beszámolok, ha egyáltalán érdekel valakit. -
meroly
veterán
válasz
Viktor0610 #3735 üzenetére
Már miért lenne OFF, de én is válaszolok.
Ha kiírja a fogadott és nem fogadott hívásokat is az szerintem tök jó, mert pl ha van egy nem fogadottad, de pont nem őt akarod visszahívni, hanem valaki mást. Akkor a hívás után csak lenyomod a zöld gombot és a listában ott virít, hogy oppá ő is keresett vissza kéne hívni.
A képernyőnél a 10mp elég kevés, általában egy 15-20 mp szokott lenni, kapcsolt ki az energiatakarésok módot, de akkor meg lezabálja az akkudat.
A harmadik tényleg szoftverfrissítés, ezt a telefont nem lehet otthon frissíteni?Bocs, a 6230i fórumban valóban OFF.
-
válasz
Cho Simba #3734 üzenetére
Ez itt off, de válaszolnék:
- a zöld gomb megnyomására nem csak a tárcsázott hívásokat listázza hanem mindegyiket (nem fogadott és bejövő is), tök idegesítő
Szerintem ez kifejezetten jó dolog. Persze, mások vagyunk, de megszokható.- a képernyő kikapcsolása nem időzíthető, ha meggebedek is kikapcsol 10 mp múlva
Legalább spórol az akkumulátorral. Persze, mások vagyunk, de megszokható- BT gyakorlatilag használhatatlan, bughalom, még Nokia headsettel is (vazze, ez egy 80 ezres telefon !!!!)
- kedvencekbe nem lehet betenni semilyen alkalmazást, mert egyből lefagy
Ez szoftverjavítás kérdése, illetve vannak olyanok (pl. col), akiknek nincs vele gondja -Bluetooth. -
Cho Simba
tag
Hát igen, kompromisszum az van, példák a 6700 hibáiból:
- a zöld gomb megnyomására nem csak a tárcsázott hívásokat listázza hanem mindegyiket (nem fogadott és bejövő is), tök idegesítő
- a képernyő kikapcsolása nem időzíthető, ha meggebedek is kikapcsol 10 mp múlva
- BT gyakorlatilag használhatatlan, bughalom, még Nokia headsettel is (vazze, ez egy 80 ezres telefon !!!!)
- kedvencekbe nem lehet betenni semilyen alkalmazást, mert egyből lefagySzóval lehet hogy ez az utolsó Nokiám
-
Cho Simba
tag
Lecseréltem egy 6700 classicra. Apám, 5 év alatt mennyit fejlődött a világ !
De megtartom, mert nagyon szerettem, hátha egyszer még kelleni fog...
Viszlát 6230i, nagyon jó volt veled ! -
meroly
veterán
válasz
szmutkolaci #3728 üzenetére
Nekem a navigomb mindegyik irányban ugyanolyan....
Viszont mióta frissítettem a fent említett új szoftra, nekem lassabbnak tűnik. -
meroly
veterán
válasz
szmutkolaci #3725 üzenetére
Hello!
Valóban nagyon jó kis telefon. A 8800 mellett nálam ez bírta a legtovább, most nyáron ezt használtam végig, mert strandra, nyaraláskor, stb, stb, nem akartam a 8800-t magammal vinni. Célnak tökéletesen megfelel, bár az akkuval nem vagyok megelégedve. Nálam nap 1-2 óra beszélgetéssel 2 nap után tölteni kell, akkor van 3 csik, lehet bírná tovább, de nap közben nem szeretem tölteni.
Szép, üzleti készülék. Nem fém - hál' Istennek, könnyű használni, jók és halkak a gombjai (megbeszélés közepén is tudsz úgy sms-t írni, hogy a fene se veszi észre). Térerő erős, hangszórója rendben van. És nem utolsó sorban egész türhető minőségű képeket csinál (már hivattam elő belőle párat és egész jók). -
superecneB
őstag
Valaki nem talált ehez a telefonhoz egész képernyős Snake játékot?
-
szmutkolaci
tag
Viszont megvan az első idegesítő hiba:
A középső navigálógombnak azon része, mely közelebb van a kijelzőhöz, furán nyekeg, amikor felfelé akarok lépkedni.
Ha lefelé megtolom a gombsort, akkor abbamarad. Legalábbis egy ideig.Más észrevétel nincs
-
válasz
szmutkolaci #3725 üzenetére
Nokia 6230i
V 03.89
07-03-07
RM-72 -
szmutkolaci
tag
Én meg épp húsz perccel ezelőtt vettem meg életem első 6230i-jét.
Tudom - tudom elég későn, dehát ez van.És hogy miért döntöttem emellett?
Mert a készenléti ideje elég sok
Beszélgetési idő szintén kedvező számomra, mert naponta órákat telefonálok
és árban pedig nagyon baráti volt.
Ráadásul nekem a klasszikus forma is tetszik.Az első húsz perc alapján azt tudom mondani, hogy kifejezetten tetszik ez a telefon. Úgyis csak telefonálásra meg sms írásra használom. Arra pedig tökéletes.
Több új, menőbb mobilom is volt, de határozottan állítom nagyon csípem ezt a kis készüléket.Amúgy meg melyik a legfrissebb szoftver, ami erre a telefonra pászol?
-
mno
tag
üdv!
Nem volt még szükségem wap-ra, most már kellene, de nem volt beállítva és nem is jön össze sokadikra sem. Tudna valaki segíteni, beállításokat leírni, akár priviben is. pannonos feltöltőkártyás vagyok. üdv
-
superecneB
őstag
Sziasztok nincs esetleg valami olyan alkalmazás amivel fényerőt tudnék állítani ezen a telefonon?
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
attila760504 #3721 üzenetére
Nem nagyon van 6230i-re hangrögzítő, mert gyárilag is van benne.
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem tud jávás hívásrögzítő progit?
Üdv -
kalapos
tag
Sziasztok!
Ha esetleg valamelyőtöknek lenne eladó jó minőségű fülhallgatója a telefonhoz írjon már egy privit! Nam baj, ha olcsón adja...
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
(Bundás) #3717 üzenetére
Válasz 1/a: attól függ milyen idős a telefonod (az enyém 3,5 éves és még 4 napot kibír). Valószinű, hogy az akku megy tönkre, azért pár év után előfordul. Egyébként nem szokott a 6230i-vel belső probléma lenni, legalábbis én nem hallottam róla.
Válasz 1/b: Gombsort akkor célszerű cserélni, ha azok a kispöckök eltörtek, elhajoltak a hátulján, mert attól nehezebb megnyomni a bütyköket. Ha azok épek, akkor "házon belül" lesz a probléma.
Válasz 2: nézzed meg a speedshop-ot bár a elő-hátlap nem olcsó. Vagy esetleg a extratelgsm oldalát nézd meg, ott vannak egész barátságos árak. [link] -
(Bundás)
addikt
Kicsit kezd meginogni a telefonom, az aksi elég gyenge, 1 napot bír, előlap, gombsor kopott, nehezen nyomhatóak a gombok.
Kérdés 1/a: a napi töltés szükségességet csak az akkumulátor gyengesége, vagy telefon problémája is okozhatja
Kérdés 1/b: a gombsor csere orvosolja az egyes gombok nehézkes működését, vagy szintén "házon belüli" probléma is lehet
Kérdés 2: hol lehetne jó áron rendelni akkumulátort, valamint elő-hátlap + gombsor szettet. -
superecneB
őstag
Ehhez a telefonhoz melyik Nokia PC Suite verziót ajánljátok? Most fenn van a legújabb, de nem vagyok vele megelégedve, lassú, hibásan másol, (realatíve) nagy helyet foglal, csomó, számomra haszontalan dolgot is elindit
-
tolts.hu
őstag
válasz
superecneB #3714 üzenetére
A nokiaprogramok.hu-n lehet hogy van java-s Adobe, vagy valami, de valószínűbb hogy csak a symbian viszi...
-
superecneB
őstag
Hi!
Található olyan alkalmazás erre a telefonra amivel PDF file-okat meg lehet nyitni? -
Szabeszka
aktív tag
Nekem is volt vele ilyen gondom, de azt hittem ez vmi egyedi probléma. De nem.
Nekem vki azt mondta, hogy akku probléma lehet, bár én nem akartam kicserélni, mert 3 és fél évesen ugyanannyit kibír mint újkorában. -
sekli
addikt
válasz
Gomi_Wilde #3710 üzenetére
telefonról hallgattam a zenét...
-
sekli
addikt
válasz
Gomi_Wilde #3708 üzenetére
nekem is volt vele ilyen gondom anno...
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Sziasztok! Kicsi telefonom problémája, hogy néha nem hajlandó rezegni... És ez elég jól mutat amikor ülök buszon, fülem bedugva, szól a zene, telefon meg üvölt és nem hallom
Viszont ha egy jól eltalált fizikai behatás éri, akkor megjavul és egy ideig rezeg újra!
Csak kontakt hiba vagy cserés lesz valami? Mennyibe fog ez fájni nekem?Ez másnál is előfordult?
Köszi -
xabolcs
őstag
sziasztok,
valaki meg tudna nekem mondani, h maximalisan milyen szeles kepet lehet betenni neki operator logonak anelkul, h atmeretezne?
nem szeretnem, h a a gyonyoruen megvagott ford logo a telefon algoritmusan is atmenne
koszi elore is
-
Andie
őstag
válasz
Viktor0610 #3705 üzenetére
Köszi...
ennyire alapvetö funkció?... eh. -
-
Andie
őstag
Srácok, már 2 éve használom a telcsit, de eddig fel sem tünt: ez a telcsi nem jelzi ki beszélgetés közben az eltelt időt?
Pedig jó lenne tudni, hogy mikor vagyok pl 9 percnél (roaming)... -
enddav
aktív tag
Nektek mennyit bír az akksija? Nekem ma megy a 7. napja és még van rajta 2 csík! Na ezért használom ezt az E51 mellett, mert sokkal ritkábban kell tölteni.
-
enddav
aktív tag
válasz
csabyka666 #3701 üzenetére
A 2,5G-nek semmi köze ahhoz, hogy okostelefon, avagy sem! Ez S40-es tehát nem okostelefon, de ma is vannak olyan telók 3,5G-sek és mégsem okostelefonok! Az okostelefon az S60-as tehát Symbianos!
-
Üdv!
Személyes véleményem: ez a teló a Nokia cég egyik legstrapabíróbb modellje. Nekem most nyáron múlt 3 éves, és azon kívül, hogy egy új elő-hátlapot kapott, más "baja" nem volt. (ne is legyen)
Na de: meg lehet oldani valahogy, hogy az sms üzeneteket ne a teló memóriájába mentse, hanem a memóriakártyára?
Az "okostelefonok" tudják menteni oda is, csak ezért kérdezem, mert ez még csak félokos (2,5G-s) telefon.
Így nem csak 150 sms férne el benne. Valami haxx esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest