Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.v
tag
Hajaj... 6210-es volt az első Nokia telefonom 2001-ben
Imádtam -
And
veterán
Hali! Azt próbáltad, hogy ha beszélgetés közben egy kicsit megmozgatod a műanyagházat, akkor rövid időre elmegy-e a hang? Az enyémnek ugyanez a baja, de már így kaptam. Néha ezért a hívásokat is eldobálja, elég bosszantó hiba.. Szerintem nem végfokprobléma (annak mi köze volna a vételi térerőhöz?), hanem a neten fellelhető doksik szerint a 6210-re jellemző, 1-2 alkatrészre behatárolható tipikus forrasztás / kontakthiba. Gyanús alkatrészek: duplex-szűrő, ill. a COBBA-nevezetű (felületszerelt PGA, kissé nehezen cserélhető) chip. Nem biztos, hogy érdemes megcsináltatni (alkatrészcsere javasolt). Használtan elég olcsón lehetett hozzájutni egy 6210-hez, amikor utoljára láttam.
-
Bikeman
aktív tag
Nos, az volna a gondom, hogy elmegyeget a térerő Pesten is, ha van éppen, akkor max 1 pont, de inkább csak logo (pannonos).
Kérdésem, mi baja lehet (ez az a bizonyos végfok?), és mennyibe fáj megcsináltatni? -
sonar
addikt
Sikerült kijavítani a problémát?
-
sonar
addikt
Esetleg próbáld meg azt,hogy ha leveszed az előlapot a kijelzö tetején a fém leszorítót
birizgáld meg.Öcsémnek a 3310 esét is kiékeltem azóta pöpec -
And
veterán
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Hi!
Esetleg megpróbálnék Nokia mbus-kábellel és megfelelő programmal
kontrasztot állítani, növelni az alapértéken egy kicsit. -
Papa-Georgo
senior tag
jah én is erre gondoltam. egy haveromnak van és neki haldoklik, aztán lenne egy másik gyerek aki megvenné, de csak ha occsóba javítható.
És rémlett vmi arra ha így halványul, csak nem ugrik be... -
Gabezzz
csendes tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Szerintem egyértelmű kijelző csere. Más kérdés, hogy megéri-e...vagy inkább elpasszolni és venni másikat.
-
Papa-Georgo
senior tag
Köv a problémája:
A kijelző halványul, ezt igazán akkor csinálja ha egyszerre sok mindent kell megjeleníteníje, kérdés mit lehet vele csinálni?
Csak vmi átvezető gumi csere vagy hasonló, vagy komplett kijelző csere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest