Hirdetés
Aktív témák
-
Kobe
veterán
szvsz fura lenne, ha azok a feltevések élnének vki fejében hogy a ffiak nem képesek semmilyen fontosabb eseményt megjegyezni....de mint tudjuk ez nem így van
és így nem is tartom furcsának
nem mérce, csupán jól esik kötni valamihez a dolgokat hogy valami honnan is indult el, és hasonlók, és ez sztem csak egy viszonyítási pont ilyesmikhez...ugyanugy mint ahogy a születést is iylen módon napokhoz kötjük, ha már nagyon triviális példával akarok éni ...nomeg inkább lepem meg kedvesem valamivel pl egy ilyen hófordulón, mint mondjuk a tengerentúli valentin napi dömpingen, mert míg egy ilyen napnak hozzánk sok köze van, addig utóbbinak sztem semmi
és ha mondjuk egy éves fordulón vmi extra programot szeretnék szervezni, ciki lenne ha nem jutna eszembe a dátum mondjuk....asszem lenne leb@szás istenesen...legalábbis a békesség alapja ha az ember képes ezekre odafigyelni, néha jól jöhet
felhozhatnám pl a házassági évfordulót is, mint olyant, de tudom te mint a házasság intézményéhez érdekesen viszonyuló egyén abban sem biztos hogy azt látná amit kell -
Tim82
félisten
Nem érted. Sok szívás után, ami az ember önbizalmának kissé
alávág, ez így szokott menni. Örülünk a jónak és most majdhogynem soknak is tűnik. (''Már négy hónapja? Mintha tegnap jöttem volna vele össze!''
)
Majd ha Libria 10-12 éve házas lesz, akkor nem fogja ilyen örömmel számolni az időt.
Aktív témák
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Logitech Momo racing
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest