Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiMedia lejátszók
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
AMD Power #29100 üzenetére
Talán kezded komolyan venni az életet. Én is meglepődtem, hogy mennyire könnyen viseltem (viselem) a dolgot, de pont ettől leszek talán a következő kapcsolatban jobb.
tibi: pontosan igy kellett volna, látom egy rugóra jár az agyunk. Ekkora magaslabdát nem lecsapni és az elönyünkre fordítani vétek.
-
cherilady
tag
válasz
AMD Power #28465 üzenetére
Nincs olyan h tökéletes ember. Persze mindenkinek vannak hibái! Nekem is és én el is ismerem. De vanank oylanok akik nem ismerik el a hibáikat és azt hiszik h ők a tökéletesek. Egyik bnőm pasija ilyen volt. Ő mindent jobban tudott ő sose hibázott semmiben ő volt a szent állandóan leugatta a bnőmet. Az lett a veszte h a bnőm szépen ott hagyta X év után elköltözött tőle. Persze utánan már a pasi kapart h jaj így meg úgy de már késő volt...
Az téyn h sok hülye meber van pasiba is nőben is. Sose állítottam azt h a pasik a legmocskosabbak a leghülyébb stb stb állat faj
Mert sajnos tapasztalom ezt nőkben is. Én akkor vagyok kiakadva mikor egy anyuka a karon ülő csecsemőjével olyan viselkedést letud vágni és olyan mocskos a szája h óborzalom...
És milyen felnőtté válik majd az a gyerek... szörnyű
De amúgy egy párkapcsolat akkor működik jól ha a felek letudnak ülni és megtudják beszélni a dolgokat nyugodtan, nem pedig úgy h tányért törnek közbe.
Hál ég mi annyira kiismertük egymást ha valamelyikünk úgy jön haza h dúl fúl akkor hagyni kell a másikat amíg lecsillapszik, aztán amjd úgy is elmondja h mi a baj.Jáj rohanok munkába
-
tibi666
senior tag
válasz
AMD Power #28410 üzenetére
sokat beszélgettünk, de nem ezzel nyitotta fel a szemem.
hanem az, hogy összemelegedtünk. ugyanis kezdtem azt érezni, hogy csak a pénzem miatt kellek a csajoknak (más kérdés, hogy nekem is csak a szexre kellettek, aki meg komolyabban érdekelt volna, arra meg úgy rátelepedtem, hogy nem csoda, h lerázott). viszont ő ügyvéd, jól megy neki, abszolút nem izgatja, hogy csóró, vagy pénzes pasija van.és elkezdtem gondolkodni. vajon hogyan viszonyulok hozzá, és hogyan egy másik nőhöz, akitől szeretnék valamit... és eljutottam a mostani állapotomba.
hejesírásó: hát nem.
-
tibi666
senior tag
válasz
AMD Power #28401 üzenetére
hát, hogy őszinte legyek, a 4 évből ha 3 és félre emlékszem, az jó.
egyébként meg az idő, a sok pofáraesés (mindenképpen pótolni akartam valakivel), rengeteg önmarcangolás, gondolkodás segített. meg ez a fórum, itt öntöttek belém lelket, talán ez indított el a gyógyulás útján.meg a nyaraláson történt események. amikor a legjobb barátommal, aki amúgy igen fullos nő (viszont barna...) összemelegedtünk. akkor nyílt fel a szemem, hogy valamit nem jól csináltam. és most már minden ok. nem keresek párt, jól érzem magam, majd alakul az életem.
-
tibi666
senior tag
válasz
AMD Power #28395 üzenetére
ott hagyott. meg sem mondta, hogy kiért, miért...
minden tökéletesnek tűnt, aztán egy nap összepakolt és elment.na, semmi baj, barna haja volt, én meg szőkemániában szenvedek, úgyhogy esélye se lenne már nálam.
de azért ezt a 4 évet nem kívánom senkinek. amin átmentem. amennyi ital, buli, qrva volt benne, az egy életre elég lenne. de mind csak azért, hogy felejtsek, nem pedig azért, hogy jól érezzem magam.autóbuzi szőkék jelentkezését várom jelenleg.
-
orbano
félisten
válasz
AMD Power #28371 üzenetére
fú nekem mikor az exem benyögte valami gyanús mondatra, hogy "biztos a hétvégén nem is a szüleidnek segítettél, hanem a szeretődnél voltál..." pedig csak viccelt. de öregedtem vagy 2 évet. és nem hazudtam, mert rávágtam, hogy persze! és jót nevettünk. sose felejtem el.
-
Louro
őstag
válasz
AMD Power #28327 üzenetére
Hát sajna tényleg sokan - köztük én is - kerüljük a konfliktusokat, mert minek veszekedni, ha csendben ellehet este lenni. Csak az a hátulütője, hogy így elridegül a kapcsolat. Vagy rosszabb esetben máshoz megy az egyik és másnak panaszolja el, amit a párjának nem tud. És itt kezdődnek a bajok. Főleg ,ha visszajut a fülekbe, hogy meséltek róla és talán félig se igaz a vád. Én inkább meghallgatom a másikat, vagy ha nekem nem tetszik valami, akkor nagyon nyugodt hangon mondom el a véleményem.
Lengyi: féltékenység szerintem mindenkiben ott van. Benned is, még ha nem is tartod magad annak. Csak sajna ki mennyire tudja kezelni, elviselni a másik hisztijeit.
-
Lengyi
aktív tag
válasz
AMD Power #28327 üzenetére
Nem mondom, bennem is megvolt felé nézve. Egy hisztérika volt
Képes volt bolhából elefántot csinálni, féltékenykedések, 6-8 éves nőnemű barátokra harapott 1 szóval báhh... Vagy, ha elmentem szórakozni, biztos megcsalom stb ( mégis neki sikerült
) És ilyenkor inkább elhallgattam, hogy ha xy-al találkoztam, erre-arra mentem. Hazudtam, mert nem volt idegzetem végighallgatni azt a raplit, esetleg ha finomabb stílusban adta volna elő elmondok mindent. Nem kenyerem a hazugság, talán átjött de lényegtelen semmitmondó dolgokban tettem, amit tettem. Egyszerűen nem volt kapacitásom elviselni egy ilyen műbalhét, hisztit..
-
dudika10
veterán
válasz
AMD Power #28329 üzenetére
Szerintem olyan mint a paranoia. Egy szintig normális, hogy az ember tart a dolgoktól felette meg beteges. Ez is valahogy így lehet.
Nem hiszem, hogy ezzel sok mindent lehet kezdeni. Ha az ember megtalálja azt/azokat az embereket akikkel tényleg őszinte tud lenni akkor azoknak akarata ellenére sem fog szépíteni a dolgokon.
-
Leeza
tag
válasz
AMD Power #28298 üzenetére
Aha, tehát kikozmetikáztad. És most ezt nem is érzed hibának, sőt, nem érted az egész hajcihőt. Háát... Egy cipőben járok a barátnőddel, küldd inkább őt ide a fórumra...
Egyébként: a kérdésemre nem válaszoltál. Arra, hogy mi volt az oka az egésznek. Miért kellett úgy mondani, hogy neki tetsszen? Mert egyébként balhé lehetett volna belőle? Vagy? Én úgy vélem, hogy ha az ember szeret valakit, ösztönösen úgy cselekszik, vagy legalábbis igyekszik úgy cselekedni, hogy az a másikban ne keltsen/kelthessen visszatetszést. Persze mindenki vét, de ezeket igenis el lehet mondani. Úgy látszik, ezt egyikőtök se tudja nekem megmagyarázni...
-
Leeza
tag
válasz
AMD Power #28292 üzenetére
Na akkor talán most Te képes lehetsz kielégíteni a kíváncsiságomat: mi volt az oka, hogy másképp mesélted el? Ez érdekelne a legjobban, ha a végeredmény úgyis változatlan, miért kellett ferdíteni? De tényleg őszintén, mert ez engem nagyon bosszant.
És legfőképpen: Neked hogy jönne ki, ha ő mesélne el máshogy ezt-azt? Nem gondolnál utána, hogy vajon mi oka volt rá? Mert biztos volt neki, különben miért tette volna... Próbáld követni ezt a gondolatmenetet, ebből nehéz jól kijönni.
Ha sikerülne általad megértenem, talán egyszerűbb lenne. Csak azt ne mondd, hogy nem tudod, csak leegyszerűsítetted /akartad/ a dolgokat, mert ettől a falnak megyek...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
AMD Power #28289 üzenetére
ÓÓÓÓ ST-ül nem tudni főbenjáró bűn! na mindjárt segítek. pill
A Klingonok úgy alakítják a történeteket (és ezt el is várják egymástól) hogy az minnél hősieseb, izgalmasabb véresebb legyen. a valóságtól nagyon messze áll amit egymásnak néha mondanak. DE ezt elvárják egymástól és nem veszik sértésnek.
-
-
Leeza
tag
válasz
AMD Power #28280 üzenetére
Ha nem volt olyan komoly a hazugság, miért veszett el a bizalom?
Bár ez annyira relatív... Nálam eléggé fekete és fehér, lehet, hogy ebben kicsit rögeszmés vagyok, de a hazugság nálam kiveri a biztosítékot... Vannak fokozatok, persze, de miért kell??A bizalom visszaszerzésével kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok, de meg kell próbálni, talán sikerül...
Ezt a szeret, de nem kíván, nem hiányzol neki dolgot pedig őszintén nem értem, nagyon furcsa... Az ember barát iránt táplál ilyen szeretet, akit tényleg nem kíván meg, de még egy barát is tud nagyon hiányozni... Nekem ez nem kerek.
-
Louro
őstag
válasz
AMD Power #28210 üzenetére
Hát edzésen elég sok 14 körüli lánytól hallottam, hogy többen saját maguk váltak meg egyszeri alkalmuktól, hogy a pasijuknak azt mondhassák, hogy ők tapasztaltak. Vagy volt, aki csak emiatt külföldivel esett át az aktuson. Sajna meggyőztek ,hogy igaz, amikor elbeszélgettem velük, hogy ez most nagyon kell e.
Az a trendi manapság, hogy aki szűz, az ultraciki kategória. Na meg a webkamera térhódításával már a kis tizenévesek is mutogatják magukat a vadidegenek előtt. Wááááá, de utálom ezt a témát. Tökeit nem levágni kellene, hanem leégetni az ilyen pöcsöknek.
Legyen más a téma. Munkahelyi szex mára? Na?
orbano: Dehogy félénkek
Ha ők félénkek, akkor milyen lenne egy vad nő? csúnyának meg nem csúnyák. Csak 1-2 nekem túl vékony.
-
frame>24
addikt
válasz
AMD Power #27789 üzenetére
Ja, szerintem meg viszont ilyet egyáltalán nem is kérdezünk! Ahol "kötelezően" jó választ kell adni! Mondjad neki Te, hogy hiányzott neked, és akkor szerencsés esetben mondja, hogy "-Te is nekem," de nem magadra kérdezni...
"A szeretet szuverén." Nem lehet megvásárolni, kérni, vagy bárhogy kicsalni valakiből. -
I_Am
veterán
válasz
AMD Power #27789 üzenetére
Talán tényleg csak sok dolga volt?
Tudod nehezen megy nekik a többfelé koncentrálás.
Amúgy ha általánosságba kérdezel valamit egy nőtől, ne érzelmi reakciót várj cserébe.
Ha kedvesen és nem tökmindegy alapon mondjuk azt kérdezted volna, hogy most, akkor valószínű nem ilyen választ kaptál volna.
Kommunikációból tanultam anno, hogy ha pozitiv választ szeretnél akkor pozitivan kell kérdezni, kerülni a tagadó szavakat és a mögöttes tartalmú fogalmazásmódot.
-
cherilady
tag
válasz
AMD Power #26641 üzenetére
Hát ilyen park meg strand meg izé, hát én félnéka lebukástól meg hát azé ha valaki mégis észrevesz akkro ne azon élvezkedjen h mi ott...
Párom mesélte h mikor lenn volt Zamárdiban mikro volt a Balaton Sound egy fiatal pár ott sexelt a parton és ő meg ott simán tudta nézni őket. Azt mondta poénból lekelett volna fényképezni őket.
Nah valahogy én ilyesmiore nem vágyom h ha valaki észrevenne és poénból lefényképezne másnap meg terjengne az interneten. Én ezt kihagyom. Szal marad az otthoni környezet 4 fal mögött -
cherilady
tag
válasz
AMD Power #20699 üzenetére
Én erre egy storyt tudok mesélni. Jöttem haza melóból (szakadt vászonnadrággal tök mocskosan ugyanis futottam a busz után és megbotlottam egy kőbe és szépen letérdeltem a betonra úgy h még csúsztam is rajta egy kicsit, szal nem voltam szép látvány
)
és elhaladt mellettem egy autó, ami nem is lenne annyira érdekes, de fogta magát és megfordult és megint elhalladt mellettem aztán megint. Szépen jött mellettem és megszólított, h elmennék e vele bulizni. Mondtam neki, h enm vagyok bulizós és amúgy is van barátom. Erre kérdi és az zavar téged? Mondtam neki az h van barátom egyáltalán nem zavar. Erre közli h akkor menjek vele. Felvilágosítottam még1x h van barátom és h nem szeretnék tőle semmit se. Erre közli h ne legyek már ilyen. Mondtam neki sajnálom de én nem vagyok "olyan" fajta. Bocsánatot kért és elment.
Amúgy a csávónak gyerekülés volt hátúl a kocsijában!
Mondjuk azt nem értem h mért nem lehet 1x megérteni h bocs haver van barátom stb és ezek után is még próbálkozik.
Azt meg főleg elitélem ha vki oylan nőre vagy ffira hajt akinek van vkije és ezt az illető ráadásban még tudja is. De azt is elitélem ha vki képes megcsalnia párját és másnap mintha mise történt volna megy minden tovább.
Mégis mért jók ezek az 1éjszakás dolgok? Ha nem megfelelő a partner akkor inkább szakítson vele, de az h játszik a másik érzéseivel azé az durva és fájdalmas dolog
Fura a mai világ, pedig nem vagyok egy "öreg" ember -
Nowhereman
őstag
válasz
Egy nővel kapcsolatban ugye fenn áll az a kockázat, hogy belezúg az ember. Aztán "A jelenleg faszim jobb" alcímmel kapni kosarat, miközbem úgy féltucatszor eltiborckodta már neked a szomorú házonbelülit, mert borify esete elég gyakori - no, 1-2 alkalom után már a lehetőségétől is retteg az ember...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Manapság elterjedt nézetek szerint:
1. nincs is barátja, elb'sztad
2. van barátja, de akkor is első pont, második rész
3. meghívott már valamire? Ha még nem, akkor első pont, második rész.
4. első pont, második rész.Függelék:
I. mi az, hogy hölgy? Csaj, ribanc, esetleg, ha nagyon finom akarsz lenni, akkor nőstény.
II. további kérdések akkor merülhetnek majd fel, ha már megdugtad.(Jelenleg nem vagyok beszámítható, de amúgy kb. ez van.)
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
AMD Power #8086 üzenetére
Igen, mert muszáj valami pluszt még mindig odatenni hozzá, amivel el tudod rontani az egészet.
Tudod mi az a "vei vu vei"? A nem-cselekvés cselekvése. Amikor nem teszel meg valamit, amiről azt éreznéd, hogy meg kellene tenni. Mert a nem-megcselekvés a legjobb megoldás. Itt az alkalom, hogy gyakorold ezt is... -
Tim82
félisten
válasz
AMD Power #7973 üzenetére
kemény sztori, de... "amelyik kutya ugat, az nem harap" - lehet, hogy részvétlenül hangzik, de saját tapasztalat (ráadásul szintén párkapcsolati), hogy aki öngyilkossággal "fenyegetőzik", az a legritkább esetben gondolja komolyan.
vagy úgy fogja csinálni, hogy "mintegy véletlenül" legyen ott valaki, aki azonnal megmenti, anélkül, hogy tényleg kárt okozna magában.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
AMD Power #7965 üzenetére
Nincs tisztában azzal, hogy mit csinál. Nem direkt csinálja, azaz nem tudatosan. Tényleg terápia kellene neki. nagyon gyorsan, amint csak lehet. A fiú annyit tehet, hogy hárítja ezeket, és nem jelez az aggodalmáról. nem kell negatívan viszonyulni, de akkor kell reagálni csak, amikor a lány pozitív dolgokat ír. ha negatívat ír, azonnal törölni, el sem olvasni. ha fenyegetőzik, figyelmen kívül hagyni, vagy törölni azonnal, de semmi képpen nem szabad reagálni rá4 Azzal csak fennmarad ez a fajta viselkedés, és egyre jobban erősödik. Esetleg kérni tőle, hogy ezt így ne. Mást igen, de ezt ne. nagyon fontos, hogy nem szabad ezt erősíteni a lányban, de minden pozitív viselkedést, elmozdulást azonnal! És szakemberhez vinni a lehető leggyorsabban.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A rend őrei
- Yettel topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest