Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Lirion #23057 üzenetére

Nem vagyok rájuk irigy, az én szememben inkább szánalmas seggrészegre innia egy 15 évesnek magát.

Ha a felvállalás ez lenne, hogy kirakjuk mindenünket, meg összefekszünk azzal aki épp útba esik, akkor ez nagyon gáz.
    Ahogyan az is gáz, hogy egy 15 éves beszél nagymellénnyel, meg minden, azt hiszi erős, de titokban rágja pl.a körmét (mert belül viszont valami nem oké).
    Nem hiszem , hogy a megfelelni akarás előrébb vinne, de azt sem, hogy ezért az említett dolgok és viselkedések helyénvalóak lennének.
    Azt írod, senkinek sem megfelelni akarás. Nos ez sem igaz, önmagukkal szemben olyan követelményeket támasztanak többen egyrészt, amit csak nehezen tudnak fenntartani (Férfiaknál ilyen dolog az erősnek látszom, ezt mutatom tipusú móka, amellyel saját bátortalanságukat próbálják elfedni ), másrészt rossz szerepbe kényszerülnek és kényszerítik őket.

A felvállalom a vágyakat dolog pedig nem mindenkinek kéne szóljon, hanem annak az embernek, akit az ember szeret. (H a prüdériára gondolsz , nehezen tudok belegondolni szex terén legalábbis, hogy mizajolhat le egy olyan nő fejében, aki a kedvesét nem kényezteti , stb, stb.)

Amúgy itt nem arról van szó, hogy szabad-e. Hanem ahogy látom arról, hogy mi illik és mi nem. 18 éves kortól jogilag már felnőtt az ember, akkor azt cisnál amit akar, de nem hinném hogy helyes lenne, és szerintem sokan így gondolják, hogy az a jó irány, ha egy 13-18 éves lány összefekszik midnenkivel. De ez fiúkra is értendő.

Aktív témák