Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zvaragabor
senior tag
válasz
Integra #1306 üzenetére
Magára a visszaállítás műveletre még nem, de egyébként ugyan úgy ráizgul. Beteheted a kivételek listájába az állományt.
Beállitások > További beállitások > Kivételek
Settings > Advanced Settings > Exclusion
Ha megváltozik az állomány útvonala(áthelyezed máshova), akkor a kivételek listáját is frissítsd. -
zvaragabor
senior tag
-
zvaragabor
senior tag
Nem csak a pipát veszed ki a schedulerban, hanem el is távolítod(remove) az óránkénti frissítés keresés feladatot.
Ja nem, bocsi, attól még vérbelábad a szeme a tray ikonnak.
Akkor sajnos nem tudom.
Esetleg létrehozol egy olyan frissítési feladatot, ami akkor érvényesül, ha egy olyan esemény fut le a gépen, ami a te gépeden biztos nem következik be (pl betárcsázás idején). -
zvaragabor
senior tag
válasz
Deathmatch #963 üzenetére
Mondom, megpróbálhatod, hogy a játék idejére kikapcsolod a nodot, és hogy akkor is szaggat-e a játék.
-
zvaragabor
senior tag
válasz
Deathmatch #960 üzenetére
szerintem inkább a tűzfal. De megpróbálhatod, hogy a játék idejére kikapcsolod a nodot, és hogy akkor is szaggat-e a játék. Ha akkor is, akkor én tűzfalra tippelek.
-
zvaragabor
senior tag
Szerintem ne ezt(#919) a beállítási sémát linkeljük, ez már régi, 2004-ben csinálták. Azóta jócskán van változás a nodban.
Ez friss, 2.7-hez van, és a hivatalos nod fórumon készítette a moderátor. [link]
Szerintem neki angol van mert #921-es hsz-ben angol kifejezéseket használt. -
zvaragabor
senior tag
Vistáról, a Smartról, a 2.7-ről, és ezek kompatibilitásáról nem tok sok mindent. Másik fórumon aszonták, hogy fent volt a 2.7, fel akarták mellé tenni a smartot, de az azzal jött, hogy szedjük le a 2.7-et előtte, és emiatt fel sem lehetett tenni. Én a helyedben leszedném valamelyiket.
-
zvaragabor
senior tag
válasz
Steelheart #907 üzenetére
nincs mit.
-
zvaragabor
senior tag
válasz
Steelheart #901 üzenetére
Nah sikerül átcsempészni a beállításokat?
-
zvaragabor
senior tag
válasz
Steelheart #901 üzenetére
Nem próbáltam még, de megpróbálhatod.
Start menü > Futtatás > regedit > OK > keresd meg ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Eset, majd kattints jobb gombbal az ''Eset'' könyvtárra, és Exportálás. Elmented valahova, elviszed a másik gépre, és duplán kattints a mentett fájlra. Kérdezi hogy vissza akarod e tenni a helyére, OK-ézd le, majd még egy OK, és kész.
Ezzel elvitted a saját beállításaidat a másik gépre.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RAM topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest