Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Debrecen külterületén lakok,és ott csak mikrohullámú van,kábel legközelebb 3 km-re van.de az biztos hogy upc netjét használja a cég.Van oldal ahol kiírja hogy UPC Broadband Holding,már az is eszembe jutott,hogy ráírni az ucp-re hogy mi legyen,mert a szolgáltató nem keresi hogy hol van gubanc a rendszeren belül,az meg hogy fix ip címet kérjek feláron az előfizetési áron felül,nem éri meg,főleg hogy én szívjak más hibája miatt.
Azért köszönöm az infókat! -
Jack Oneill
veterán
Milyen rendszerre akarod leszedni? Azért kérdezem, mert a munkahelyemen egy win 7-es gépre nem jött semmi, majd amikor manuálisan leszedtem és elindítottam a telepítőt, azt írta ki, hogy ez az oprendszer már nem támogatott. Rájöttem, hogy win update kell neki,, utána már ment, még a programból való frissítés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest