Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz freddirty #1655 üzenetére
Én most havarral toltam 1 bő órát, a játék használhatatlan. (Steam-es PC verzió)
Betöltés után ami először fogad: új technology-t tanultál: Terrain Manipulator...
Aztán, mindketten a saját bázisunkon mentettünk utoljára még a patch előtt, egy rendszerben külön bolygón. Aztán amikor elkezdtük a patch után, mindketten ugyanazon a space stationön kezdtük.A grafika jobb lett, sokkal részletesebb a hajó is, jobban néz ki. Ennyit a pozitívumokról.
Irtó gáz: mindketten ugyanúgy globe-oknak láttuk egymást, mint eddig, a patch előtt. Egymás hajóját nem láttuk. Hiába váltottunk skint, ugyanúgy globe mindenki.
A multi tool, exosuit, starship fejlesztései, ahogy írtam, mind obsolote tech-ként van megjelölve. Csak lebontani lehet, de én nem tudtam mert nem működött a középső egérgomb, de csak a játékban nem.
A régi anyagok kuka, az aszteroidamezők most már silvert adnak legfőképp, némi goldot, meg Tritiumot vagy mit, amivel tudod tölteni a starship pulse engine-jét.
Leszálltam a bolygómra, sehol a bázisom, a beaconök mind eltűntek. A bolygók át lettek nevezve, némelyik kapott ringet, de a biome nem módosult. Belekötöttem egy sentinelbe, de kár volt, mivel a multi tool fejlesztései nélkül kb 1 perc, míg lesebzem a sentinelt. Aztán utána jön a sentinel reiforcments, immár armored sentinelekkel. Kösz, így már az armort is le kell ütni róla.
Mivel nem volt mivel lőnöm, újratöltöttem a játékot.Újratöltés után semmi nem működött, se a bill se az egér, csak a mászkálás része. Havernál ugyanez.
Ezt így nem kellett volna. Inkább késtek volna még 3 hónapot, de most már játszhatatlan a játék.
Az viszont érdekes, hogy a resource-öket annyira átdolgozták, hogy hiába toltál bele eddig több száz órát, fogalmad sincs, mi hol van, és mit kell csinálni... Kb. újra kell tanulni az egészet.
Majd, ha végre használhatóra peccselik.[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
polgi803
őstag
válasz freddirty #1003 üzenetére
Jogos...még annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyi az esélye hogy lezuhant repcsit találok? Csak mert tegnap annyi olyan Beacon,meg olyan fénycsóvás cuccot aktiváltam amennyit csak tudtam, és mindig a transfer-t vagy mit kértem de semmi...tele volt több bolygó is bungalókkal, meg mindenféle épületekkel, de lezuhant cucc sehol...
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Dehogynem Én pont tegnap este keveredtem bele egy sugárzóan kellemetlen viharba jó messze a hajómtól és nem akartam pazarolni a drága nyersanyagot. Inkább berobbantottam magam a föld alá és elgilisztáztam a hajóig. 4-5 gránáttal már elég mélyre le lehet menni, hogy ne legyenek ilyen gondok és carbon azért több van, mint plutónium. Mondjuk jól meggondolva vicces a dolog, mikor zuhog a mérgező eső én meg egy sima, függőleges falú gödörben átvészelem, de működik
-
Romvr
őstag
Számomra az volt a fura hogy 3 hajtómű három-féle üzemanyagot használ. Holott logikusan felépítve lenne 1db reaktor ami igényel utántöltést és az szolgáltatna energiát minden hajtóműnek, létfenntartásnak...stb.
Ugyanez a ruhára is érvényes lehetne és nem kellene a létfenntartást és minden létfenntartó modot külön etetni állandóan.De gondolom akkor túl könnyű lenne a játék
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox 360 Játékok
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest