- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Hasonló véleményen vagyok. Az Elite alá kéne egy ilyen unvierzum generátor, mert az minden más szempontból komolyabb, bár tulajdonképpen nem lehet őket egy lapon említeni. Az Elite hibája is az ami ennek lesz. Nincs benne építés! Innentől mindkettő hamar célt veszt. Elite-ben ha kifarmoltam a legnagyopbb hajót, nincs sok értelme tovább grindelni, a felfedezés pedig azért nem jó, mert nagyon egyformák a rendszerek, csak az elrendezésük más. Megint az van, hogy a kettőből lehetne egyet összegyúrni, de leginkább háromból, mert pl. építés szempontjából az X3 a legjobb a műfajban.
Modolhatóságról tudni valamit? Abban még lenne potenciál, látva miket csinál a community más játékokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest