Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
lanszelot #13775 üzenetére
Szia!
Beolvassa a lemezt, mármint látja hogy ez most melyik cím, megjelenik az ikon is, de mikor indítanám el, akkor invalid disk felirat jön fel.
Szóval ebben lehet valami hogy beolvasásnál a lemez közepét olvassa elsőnek mert az patika egy karc sincs rajta.
A lemez legszélét bevallom annyira nem figyeltem, most alapos megtörlöm majd a széleket óvatosan, hátha került oda valami.
Wii U-t még nem szedtem szét, csak PS3 Fat-et.
De mivel minden mást pöccre olvas, nem gondolom hogy az olvasó fejjel lenne baj, e miatt inkább nem szedném még szét, csak ha több játéknál is elő fog ez fordulni.
Előbb utóbb homebrew és Tiramisu lesz a vége, kezd hiányozni a Splattoon online lövöldéjeCsak még nem szántam el magam rá hogy megcsináljam ezt a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest